در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع نان خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  امروز قصد داریم طرز تهیه نان ذرت فلفلی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


این نان ذرت به سبک مکزیکی پیوند محکمی با فلفل تند دارد. حتی اگر همراه غذایی خورده نشود باز هم لقمه خوشمزه‌ایست.

مواد لازم برای ۱۲ برش

کره برای چرب کردن قالب....... به میزان لازم

آرد معمولی...... ۱۲۵ گرم

آرد ذرت... ۱۲۵

بیکینگ‌پودر .... ۱ قاشق سوپخوری

نمک ...... یک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل چیلی سبز ریز خرد کرده..... ۱ عدد

پیازچه ریز خرد کرده...... ۵ عدد

تخم‌مرغ ....... ۲ عدد

خامه ترش...... ۱۴۲ میلی‌لیتر

روغن آفتابگردان.... ۱۲۵ میلی‌لیتر

جدول ارزش غذایی

کالری ۱۷۹

کربوهیدرات ۱۰ گرم

چربی ۱۴ گرم

پروتئین ۳ گرم

قند ۱ گرم

چربی اشباع شده ۳ گرم

سطح آشپزی با دقت

آماده سازی ۱۵ دقیقه

پخت ۲۵ دقیقه

روش‌تهیه

کف یک قالب چهارگوش ۲۰ سانتیمتری را با کره چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید در یک کاسه بزرگ آرد، آرد ذرت، بیکینگ‌پودر و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس فلفل و پیازچه را به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید. در یک پارچ، تخم‌مرغ‌ها را به همراه خامه ترش و روغن آفتابگردان بزنید. مخلوط را روی کاسه مواد خشک بریزید. همه مواد را به سرعت و به طور کامل مخلوط کنید. مایه آماده را داخل قالب آماده شده بریزید و روی آن را صاف کنید.

آن را در فر گرم کرده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فر‌های گازی به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه قرار دهید تا پف کند و روی آن کمی طلایی رنگ شود. کمی که خنک شد، روی سینی مشبک فلزی گذاشته، چهارگوش ببرید و گرم سرو نمایید.

نکته:

در مرحله سوم می‌توانید ۱۲۵ گرم دانه‌های ذرت شیرین به مخلوط اضافه نمایید.

منبع: شور و شیرین 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار