مدیر طیور جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ارسال مرغ به استان‌های مرکزی کشور از علل کاهش مرغ در بازار است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علیرضا قراگوزلو، مدیر طیور جهاد کشاورزی استان همدان گفت: مصرف گوشت مرغ در استان همدان روزانه ۹۵ تن است که در پیک مصرف به ۱۳۰ تن می‌رسد.

او با بیان اینکه در حال حاضر روزانه ۱۰۷ تن مرغ در استان همدان کشتار می‌شود، بیان کرد: ۵۲۴ واحد مرغداری در استان همدان وجود دارد که در هر دوره تناوب ۳۲۰ واحد جوجه ریزی دارند.

مدیر طیور جهاد کشاورزی استان همدان علت کمبود مرغ استان همدان را ارسال مرغ به استان‌های مرکزی کشور دانست و گفت: خرداد ماه ۹۰ واحد با تعویق وارد مدار شد و تولید مرغ از ۱۳۷ تن در طول روز به ۱۰۷ تن کاهش یافت.

قراگوزلو تاکید کرد: تیرماه امسال ۱۸۵ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌ها انجام شد که روزانه ۱۸۵ تن مرغ در استان توزیع خواهد شد.

مدیر طیور جهاد کشاورزی همدان با اشاره به اجرای طرح زنجیره مرغ در استان همدان نیز گفت: در سه فرایند تامین نهاده، تولید و کشتار مرغ، واسطه‌ها وجود دارند که با ایجاد زنجیره تولید، تمام این بخش‌ها با زیرمجموعه‌های مرتبط بدون دلالان به هم متصل می‌شوند.

 انتهای پیام/م

برچسب ها: جهاد کشاورزی ، مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار