به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، برادران یاسینی در سال تولید، پشتیبانیها، مانع زداییها برای حمایت از چای ایرانی کمر همت بستند و ۲۰ هکتار باغ چای مخروبه در شهرستان خود را احیا کردند.
این ۳ برادر فومنی علاوه بر احیاء باغهای چای یک کارخانه چایسازی را هم وارد چرخه تولید کردند.
گیلان و مازندران ۲۵ هزار هکتار باغ چای و ۵۰ هزار خانوار چایکار دارد.
چایکاران گیلان و مازندران سالانه حدود ۱۲۰ هزار تن برگ سبز برداشت میکنند که از این مقدار برگ سبز، حدود ۲۵ هزار تن چای خوش عطر و رنگ تولید میشود.
انتهای پیام/م.ی