آخرین وارث آجیل پزان سنتی چهارمحال و بختیاری در فرخشهر دارفانی را وداع گفت

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد،  مشهدی "نجفقلی شفیعی" بازمانده نسل آجیل پزان است که حرفه خود را از اجدادش به ارث برده بود.

با درگذشت این هنرمند پیشکسوت که از پنج سالگی در کنار پدرش "شکرالله "به حرفه آجیل پزی در فرخ شهر اشتغال داشت پرونده آجیل پزی سنتی در چهارمحال وبختیاری بسته شد.

"نجفقلی شفیعی" مواد لازم برای تهیه آجیل را بدون استفاده از مواد افزودنی، ۲۴ ساعت در نمخانه مرطوب نگهداری می‌کرد و پس از داغ کردن مواد، دوباره آن‌ها را داخل نمخانه تنگ می‌گذاشت و سپس تفت می‌داد.

نمخانه کارگاه آقای شفیعی با حدود ۵۰۰ سال قدمت، در عمق دو و نیم متری زیر منزلش قرار دارد.

آجیل‌های تولیدی کارگاه مشهدی "نجفقلی شفیعی" در بین اهالی فرخشهر و استان چهارمحال وبختیاری معروف بود و او را به نام " نجف نخودچی پز " می‌شناختند!

درگذشت آخرین وارث آجیل پزان سنتی چهارمحال و بختیاری

"نجفقلی شفیعی " در سن ۸۸ سالگی در حالی به دیدار معبودش شتافت که همچنان به حرفه اش مشغول بود و برای سلامتی همشهریان تلاش می‌کرد.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.