به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز،حمیدرضا جلایر، معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق فارس افزود: در روزهای اخیر، با افزایش مجدد دمای هوا، میزان مصرف برق در استان به شکل قابل ملاحظهای افزایش یافته که این امر سبب افزایش بار شبکه توزیع برق استان شده است.
او، همکاری تمامی مشترکان استان را در جهت پایداری شبکه و جلوگیری از اعمال خاموشیهای مدیریت اضطراری بار ضروری عنوان کرد و گفت: تمامی متخصصان و کارشناسان این شرکت در تلاشند تا کوچکترین وقفهای در ارائه خدمات به مشترکان و تامین برق مطمئن و پایدار به ویژه در شرایط کرونایی جامعه امروز، ایجاد نشود.
این مقام مسئول، همچنین اظهار داشت: در صورت عدم کاهش مصرف و در صورتی که صرفه جویی در مصرف برق مورد توجه قرار نگیرد، مجبور به مدیریت اضطراری بار هستیم.
او با بیان اینکه میزان خاموشیها برای هر گروه با توجه به سقفهای اعلامی و میزان تجاوز مصرف برق در استان ها؛ به صورت متمرکز و سراسری توسط مدیریت شبکه برق ایران، تعیین و به سرعت موارد فوری به شرکتهای توزیع نیروی برق شیراز و استان فارس اعلام و بر اساس جداول خاموشیهای احتمالی، اعمال میشود، یادآورشد: این برنامهها به مفهوم قطعیت اعمال خاموشی نبوده و در صورت محدودیت تامین برق، اجرا خواهد شد.
جلایر تصریح کرد: با توجه به اینکه احتمال قطعی برق ناخواسته بر اثر سایر شرایط فنی و غیرفنی وجود دارد و نیاز به تماس شهروندان با مراکز اتفاقات میباشد؛ از شهروندان درخواست میشود فقط در صورت افزایش خاموشیهای مدیریت اضطراری بار طبق جداول اعلامی به بیش از ۲ ساعت با مرکز ۱۲۱ تماس گرفته شود.
او به جداول خاموشی نیز اشاره کرد و بیان داشت: برنامه خاموشیهای احتمالی مدیریت اضطراری بار از طریق سایتهای "شرکت توزیع نیروی برق شیراز" به آدرس www.shirazedc.co.ir جهت شهرستانهای شیراز، مرودشت، پاسارگاد، ارسنجان، خرامه، کوار، سروستان، سپیدان، زرقان و بیضا و "شرکت توزیع نیروی برق استان فارس" به آدرس www.farsedc.ir جهت سایر ۲۶ شهرستان استان فارس به تفکیک، قابل دریافت و مشاهده است.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، ضمن پوزش از بروز خاموشیهای ناخواسته و تشکر از همراهیهای گذشته، خواستار تداوم مشارکت و همیاری تمامی مشترکان برق جهت مصرف بهینه انرژی در تابستان امسال شد و تصریح کرد: با اعمال شیوهها و راهکارهای ساده، اما تاثیرگذار، همانند: تنظیم دمای کولرهای گازی روی ۲۵ وبالاتر، استفاده از دورکند کولرهای آبی، عدم استفاده از وسایل پرمصرف برقی غیر ضرور همچون: اتو، جاروبرقی، لباسشویی و ... درساعات اوج بار بین ۱۲ تا ۱۸ هر روز و استفاده از نور طبیعی روز، میتوان ضمن رعایت مدیریت مصرف انرژی برق، از بروز خاموشیهای مدیریت اضطراری بار نیز جلوگیری به عمل آورد.
انتهای پیام/