برخلاف تصور عموم، کارشناسان بر این باورند که استفاده از حروف اضافه در رمز عبور حساب‌های کاربری می‌تواند آمار حملات سایبری را کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از eremnews؛ روزنامه انگلیسی گاردین گزارش داد که کارشناسان دولتی به این نتیجه رسیده‌اند که بهتر است به جای انتخاب ترکیب پیچیده حروف، اعداد و نماد‌ها، رمز‌های عبور حساب‌های اینترنتی متشکل از سه کلمه تصادفی باشند. مسئولان مرکز ملی امنیت سایبری (NCSC) می‌گویند سیستم‌ها رمز‌های عبور سه کلمه‌ای را به خاطر می‌آوردند و علاوه بر این، ترکیبی غیرمعمول از کاراکتر‌ها ایجاد می‌کنند که این نشان می‌دهد سیستم به اندازه کافی قدرتمند است.

گذرواژه‌های پیچیده

با این کار حساب‌های آنلاین از خطر حملات سایبری در امان می‌مانند و اطلاعات حملات سایبری که در سال‌های اخیر رخ داده به وضوح نشان می‌دهد رمز‌های عبور پیچیده‌تر می‌توانند بی تاثیر باشند، زیرا مجرمان می‌توانند این ترکیب‌ها را با استفاده از نرم افزار‌های تخصصی حدس بزنند.

راهکار هکرها برای پیدا کردن رمزهای عبور پیچیده کاربران

به گفته این مرکز مجرمان سایبری استراتژی‌های قابل پیش بینی را با هدف یافتن رمز‌های عبور پیچیده‌تر به کار می‌گیرند که برای  مثال‌ می توان به جایگزینی حرف O با صفر یا جایگزینی شماره یک با یک علامت تعجب اشاره کرد. هکرها چنین الگو‌هایی را در برنامه‌های هک خود استفاده خواهند کرد و هرگونه امنیت اضافی را از این گذرواژه‌ها حذف می‌کنند و پیاده سازی این الزامات، گذرواژه‌های قابل پیش بینی بیشتری ایجاد خواهد کرد.

کلمه عبور حساب کاربری

 پیش بینی رمز‌های عبور تولید شده از سه کلمه تصادفی برای هکر‌ها به دلیل ترکیب کاراکتر‌ها و الگوریتم‌های خاص آن ها ، سخت‌تر است. البته استفاده از سه کلمه تصادفی ۱۰۰ ٪ بی خطر نیست، زیرا افراد احتمالا از ترکیب کلمات قابل پیش بینی استفاده خواهند کرد، اما مزیت اصلی این روش سهولت استفاده از آن است.

بر اساس داده‌های اداره آمار ملی، جرایم سایبری در طول همه گیری کرونا ۷۰ درصد رشد را تجربه کرده است. یان لوی، مدیر فنی مرکز ملی امنیت سایبری،گفت: نکته مهم این است که همیشه داشتن رمز عبور پیچیده ضامن امنیت حساب شما نیست و به خاطر داشته باشید که بسیاری از رمز‌های عبور پیچیده مضحک هستند.

حملات سایبری


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
یاشار
۱۳:۰۶ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
پرچم ایران تو همه زمینه ها باید بالا باشه.
آخرین اخبار