سرمست گفت: حمایت از واحد‌های تولیدی صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی قم به‌ویژه واحد‌های موفق از اولویت‌های استانداری است و از کارآفرینان و صنعتگران حمایت می‌کنیم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،بهرام سرمست، استاندار قم درحاشیه بازدید از شهرک صنعتی شکوهیه گفت: با توجه به‌اینکه به‌لحاظ جغرافیایی در شعاع ۱۲۰ کیلومتری پایتخت قرار داریم، متقاضیان سرمایه‌گذاری زیادی برای این استان وجود دارد.

استاندار قم افزود: به‌همین علت نیاز داشت که اراضی ملی و اراضی که متعلق به‌ستاد اجرایی فرمان امام (ره) است را در قالب تفاهم‌نامه و بر اساس مصوبه‌های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به‌شهرک‌های صنعتی الحاق کنیم.

او ادامه داد: برای پاسخگویی به‌تقاضا‌های جدید و حتی تقاضا‌هایی که تا ۱۰ سال آینده هم ممکن است وجود داشته باشد، توسعه نواحی و شهرک‌های صنعتی و الحاق اراضی را انجام دادیم.

سرمست عنوان کرد: در وهله دوم نیز موضوع تامین زیرساخت‌های برق، آب و گاز مربوط به‌واحد‌های صنعتی را دنبال، و عملیات گازرسانی به‌شهرک الغدیر را عملیاتی کردیم.

او با اشاره به‌اهتمام استانداری قم در حمایت از واحد‌های صنعتی بیان داشت: حمایت از واحدها، صنعتگران و کارآفرینان موفق در اولویت‌ها قرار دارد.

استاندار قم همچنین یادآور شد: یک اقدام موثر و چشمگیری که شرکت شهرک‌های صنعتی استان در ذیل تفاهم‌نامه با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) انجام داده، موضوع احداث بزرگترین کارخانه تولید پارچه چادر مشکی است که عملیات اجرایی آن آغاز شده و با سرمایه گذاری هزار و ۱۳۰ میلیارد ریالی درحال اجرای آن هستیم، ستاد اجرایی فرمان امام نیز متعهد شده تا یک سال آینده این طرح را به‌بهره برداری برساند.

سرمست همچنین در پاسخ به‌سئوالی مبنی بر وضعیت صنایع کوچک و متوسط استان خاطرنشان کرد: عمده صنایعی که در استان وجود دارد جز صنایع کوچک و متوسط به‌شمار می‌آیند که عمدتا در شهرک‌های صنعتی مستقر هستند و برای آن‌ها در قالب خوشه‌های صنعتی برنامه‌های حمایتی و تشویقی داریم.

همزمان با روز ملی حمایت از صنایع کوچک و با حضور علی رسولیان معاون وزیر و رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، بهرام سرمست استاندار قم، و جمعی از مدیران استان کلنگ مدول سوم تصفیه خانه شهرک صنعتی شکوهیه با اعتباری بالغ بر ۲۰۹ میلیارد ریال از منابع داخلی این شرکت، به‌ظرفیت هزار متر مکعب در محل تصفیه خانه این شهرک به‌زمین زده شد.

همچنین عملیات اجرایی مرحله سوم شهرک صنعتی شکوهیه با هدف تامین آب از طریق تصفیه پساب آب واحد صنعتی آغاز و ساختمان شماره ۲ آتش نشانی شهرک صنعتی شکوهیه به‌ارزش۸۶ میلیارد ریال نیز در مرحله توسعه این شهرک رسما آغاز به‌کار کرد.

مرحله ۱۲ مجتمع‌های کارگاهی شهرک صنعتی شکوهیه شامل احداث ۱۲ واحد ویژه صنایع کوچک دانش بنیان هم با اعتبار ۷۲ میلیارد ریال به‌بهره برداری رسید.

حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای واحد‌های صنعتی قم فراتر از ۷۳ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار تَن فرصت اشتغال ایجاد شده‌است.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آن‌ها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارند.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.