جرائم دیرکرد تسهیلات پرداختی به کشاورزان آسیب دیده از حوادث غیر مترقبه و خشکسالی، بخشوده و امهال می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمد حسن رزاق منش مدیر شعب بانک کشاورزی استان فارس گفت: این برنامه در اجرای بند ز تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ عملیاتی می‌شود و براساس آن جرایم دیرکرد تسهیلات پرداختی همه بانک‌های استان به کشاورزان آسیب دیده از حوادث غیرمترقبه و خشکسالی، در صورت برخورداری از شرایط تعریف شده بخشوده و امهال می‌شود.
 
او با اشاره به اینکه مبلغ اعتبار پیش بینی شده برای اجرای این طرح بیش از ۱۴۷ میلیارد ریال است، بیان کرد:  این اعتبار تنها در راستای بخشودگی جرایم دیرکرد و آن دسته از تسهیلات بخش کشاورزی استان مورد استفاده قرار می‌گیرد که از سال ۱۳۹۴ به بعد پرداخت شده اند.

رزاق منش تصریح کرد: براساس این طرح کشاورزانی که از سال ۱۳۹۴ به بعد تسهیلات دریافت کرده اند و به علت خشکسالی و حوادث غیرمترقبه دچار آسیب و خسارت شده اند، در صورت تصویب کارگروه شهرستان خسارت دیدگی آن‌ها را تایید کند و کشاورزان خسارت دیده را به بانک‌های عامل معرفی کنند جرایم دیرکرد آن‌ها قابل بخشش است.
 
مدیر شعب بانک کشاورزی استان فارس با بیان اینکه اجرای این طرح برای کشاورزان در همه شهرستان‌های استان فارس امکان پذیر است، ادامه داد: در این طرح تسهیلات بخش بازرگانی و ضمانت نامه‌های بانکی شامل این بخشودگی نمی‌شود.
 
او به اعمال بخشودگی دیرکرد و امهال برای تسهیلات دریافت شده در زمینه‌های دامد اری، مرغداری، عشایر، کارگاه‌ها و واحد‌های صنایع تبدیلی و تکمیلی، زراعت و باغداری اشاره و اضافه کرد: کشاورزانی که مشمول این طرح می‌شوند علاوه بر بخشود گی جرایم د یرکرد، مانده بدهی شان نیز حداکثر به مدت یک سال امهال می‌شود.

رزاق منش اظهار کرد: چنانچه گیرنده تسهیلات بتواند معرفی نامه مراجع ذی صلاح را برای بخشودگی دریافت کند ۶ د رصد جریمه دیرکرد تسهیلات از حساب او برداشته می شود.
 
مدیر شعب بانک کشاورزی استان فارس در پاسخ به اینکه آیا در نظر گرفتن تنها ۱۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای بخشودگی جرایم تسهیلات کشاورزان در استانی به پهناوری فارس می‌تواند پاسخگوی نیاز‌های موجود باشد یا خیر گفت: واقعیت این است که این میزان اعتبار نمی‌تواند پاسخگوی نیاز‌های موجود باشد، زیرا بالغ بر ۱۰ برابر این مبلغ فقط برای پوشش تسهیلات پرداخت شده از سوی بانک کشاورزی مورد نیاز است که دیگر بانک‌های استان نیز تسهیلات قابل توجهی را در بخش کشاورزی پرداخت کرده اند.

او در پاسخ به اینکه آیا با این شرایط و کمبود اعتباری که وجود دارد، اعتبار موجود به صورت مساوی بین بانک‌ها تقسیم می‌شود یا راهکار دیگری در پیش می‌گیرید، بیان کرد: در مرحله اول کشاورز خسارت دیده  باید با در دست داشتن معرفی نامه به شعبه پرداخت کننده تسهیلات مراجعه کند تا مشخص شود شرایط برخورداری از این طرح را دارد که پس از آن نیز باید برای دریافت معرفی نامه به کارگروه مربوطه  مراجعه کند که برخی از کشاورزان  این موضوع را پیگیری نمی‌کنند.

رزاق منش تصریح کرد: یکی از اولویت‌های برخورداری از مزایای این طرح را افراد‌ی دانست که بخواهند بدهی خود را بصورت نقد‌ی تسویه کنند.

مدیر شعب بانک کشاورزی استان فارسادامه داد: علاوه براین تسهیلات گیرندگانی که تاکنون از سایر حمایت‌های مشابه دولتی مانند مزایای بند خ ماده ۳۳ قانون برنامه ششم توسعه، مفاد ماده ۲ آیین نامه اجرایی تبصره ۳۵ قانون اصلاح قانون بودجه سال ۱۳۹۵ کل کشور، بند و تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۳۹۶، بند ط تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۳۹۵ و بند ل تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۳۹۸ بهره مند نشده اند نیز می‌توانند از این موقعیت استفاده کنند.
 
انتهای پیام/ت
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار