مدیرکل کمیته امداد هرمزگان گفت: در اجرای طرح اطعام حسینی ۷۲ آشپزخانه در هرمزگان راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، جلیل تراهی، مدیرکل کمیته امداد هرمزگان با اشاره به راه اندازی ۷۲ آشپزخانه در طرح اطعام حسینی در استان گفت: تا پایان ماه صفر بیش از یک میلیون دست غذای گرم در این آشپزخانه‌ها پخت و بین نیازمندان و افراد آسیب دیده از کرونا توزیع می‌شود.

تراهی افزود: مردم برای شرکت در این کار خداپسندانه می‌توانند نذورات خود را به مراکز نیکوکاری، گروه‌های جهادی و هیئت‌های مذهبی تحویل دهند.


بیشتر بخوانید؛


او گفت: کد دستوری #۰۷۶*۰۸۸۷۷* نیز برای دریافت نذورات مردم راه اندازی شده است.

حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادی زاده نماینده ولی فقیه در هرمزگان نیز گفت: امیدواریم با کمک مردم نیکوکار استان، شمار این آشپزخانه‌ها تا پایان ماه صفر به دو برابر افزایش یابد.

انتهای پیام /ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.