به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، جلیل تراهی، مدیرکل کمیته امداد هرمزگان با اشاره به راه اندازی ۷۲ آشپزخانه در طرح اطعام حسینی در استان گفت: تا پایان ماه صفر بیش از یک میلیون دست غذای گرم در این آشپزخانهها پخت و بین نیازمندان و افراد آسیب دیده از کرونا توزیع میشود.
تراهی افزود: مردم برای شرکت در این کار خداپسندانه میتوانند نذورات خود را به مراکز نیکوکاری، گروههای جهادی و هیئتهای مذهبی تحویل دهند.
بیشتر بخوانید؛
او گفت: کد دستوری #۰۷۶*۰۸۸۷۷* نیز برای دریافت نذورات مردم راه اندازی شده است.
حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادی زاده نماینده ولی فقیه در هرمزگان نیز گفت: امیدواریم با کمک مردم نیکوکار استان، شمار این آشپزخانهها تا پایان ماه صفر به دو برابر افزایش یابد.
انتهای پیام /ع