فعال حوزه پوشاک گفت: تولید پوشاک در یک شب و با دستور و بخشنامه رونق نمی گیرد و تولید با حمایت راه می‌افتد.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، قائد رحمتی از فعالان حوزه پوشاک اظهار کرد: از سال ۹۷ تاکنون عملکرد صدا و سیما و بقیه دستگاه‌ها به شکلی بوده است که تولید جان دوباره گرفته و ستاد مبارزه با کالای قاچاق در رابطه با ارز اقدامات خود را انجام داده، اما این ها به تنهایی کافی نیست؟ چرا که دستگاه‌های دیگر کمک نکردند، آیا وزارت صمت درباره دغدغه‌های تولیدکنندگان صحبت کرد؟

این فعال حوزه پوشاک بیان کرد: متولی اصلی پوشاک، وزارت صمت است حال این وزارتخانه کدام اقدام را در راستای تولید انجام داده است؟ ما که حمایتی ندیدیم با اینکه جلسات زیادی به لطف رسانه ملی برگزار شد.

رحمتی در ادامه تصریح کرد: متاسفانه اتحادیه پوشاک قدرت اجرایی ندارد. آن قدر محدود است و در موازات آن ادارات دیگر را ملزم به نظارت بر بخش پوشاک کرده‌اند، برای همین دیگر قدرتی برای اتحادیه پوشاک باقی نمانده است. ما به اتحادیه می‌رویم نامه می‌نویسیم  و اتحادیه پیگیری می‌کند، اما به نتیجه مطلوب نمی‌رسد و علت این است که به اتحادیه اجازه لازم و قدرت مورد نیاز داده نشده است.

این فعال حوزه پوشاک در رابطه با راهکار موجود در رابطه با توسعه صادارت پوشاک گفت: در شرایطی هستیم که اگر دولت جدید از پوشاک حمایت نکند، مجدد چرخه به سمت آوردن قاچاق باز می‌گردد و هیچ کسی نیز نمی‌تواند کاری انجام دهد. حمایتی که بخش پوشاک می‌خواهد مربوط به تامین مواد اولیه است.


بیشتر بخوانید


او گفت: متاسفانه به دلیل ناهماهنگی‌های دستگاه‌های دولتی، آوردن مواد اولیه به شکل کولبری سهل‌تر شده است و این درست نیست که همه توقع‌ها از نیروی انتظامی باشد.

رحمتی بیان کرد: واردات چند پارچه را آزاد کردند، اما این راهکار مناسبی نیست یا باید تمام پارچه‌ها را آزاد کنند یا اجازه دهند که بخش خصوصی و اتحادیه خودش تصمیم بگیرد که چه نوع پارچه نیاز امروز بازار و جامعه است.

او گفت: در زمانی که کرونا آغاز شد، فعالان حوزه پوشاک دستگاه وارد کردند و ماسک تولید کردند، اما برای چه تولیدکنندگان پوشاک باید این  غم داشته باشند و دنبال نخ و پارچه باشند، از نظر من برخی دوست ندارند که پوشاک تولید شود و همواره به دنبال واردات هستند.

این فعال حوزه پوشاک در پایان گفت: تولید پوشاک در یک شب و با دستور و بخشنامه راه نمی‌افتد و تولید با حمایت رونق می‌گیرد. اگر حمایت باشد نیاز به واردات نخواهد بود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار