به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، اکبر عباسپور معاون توسعه و برنامه ریزی فرمانداری سیرجان به اتفاق اعضای کارگروه آرد و نان از نانواییهای سطح شهرستان بازدید کردند.
در این بازدید کیفیت، کمیت، رعایت بهداشت فردی کارگران، نوع برخورد فروشندگان با مردم، وزن چانههای هر قرص نان با توجه به نوع نان، مورد بررسی قرار گرفت.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری سیرجان در این بازدید بر لزوم تشدید بازرسی از واحدهای نانوایی سطح شهر به صورت روزانه و مستمر از سوی دستگاههای ذی ربط تاکید کرد و گفت: بایستی به شکل مستمر بر چگونگی ارائه خدمات توسط نانواییها در شهرستان باحضور تیم بازرسی ، نظارت حداکثری شود.
او افزود: تحویل نان بی کیفیت به مردم به هیچ وجه قابل قبول نیست و نانوا در قبال این موضوع مسئول و پاسخگو است و لازم است همواره به این مسئله توجه شود.
عباسپور با بیان اینکه یک واحد نانوایی متخلف دراین بازدید پلمب شد، تصریح کرد: طی این بازدید برای واحدهای متخلف پرونده تخلف تشکیل و جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارجاع میشود.
انتهای پیام/ح