به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، سرهنگ ظهرابی جانشین پلیس فتای این استان گفت: با توجه به شیوع گسترده و همه گیر بیماری کرونا و بعضاً تعطیلی بازار، صاحبان برخی مشاغل برای کسب درآمد اقدام به راه اندازی فروشگاههای مجازی کردند که در این میان افراد سودجو و فرصت طلب هم با استفاده از این فرصت و ایجاد فروشگاههای مجازی اقدام به کلاهبرداری میکنند.
سرهنگ ظهرابی افزود: با توجه به افزایش کانالها و صفحات فروش کالا و خدمات در شبکههای اجتماعی کاربران فریب تبلیغات و تخفیفات ویژه این صفحات را نخورند و مراقب باشند در دام کلاهبرداران سایبری گرفتار نشوند.
او بیان کرد: شبکههای اجتماعی جای مناسبی برای انجام خریدهای اینترنتی نیست و در صورتی که قصد دارید از طریق شبکه های اجتماعی و فضای مجازی خرید اینترنتی کنید، حتماً با وب سایت های معتبر که دارای نماد اعتماد الکترونیکی هستند کالاهای مورد نیاز خود را خریداری کنید.
جانشین پلیس فتای استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: خریداران قبل از دیدن و دریافت کالا هیچگونه مبلغی تحت عنوان پیش پرداخت به حساب فروشنده واریز نکنند و پس از دریافت کالا و اطمینان از صحت و اصالت آن اقدام به پرداخت وجه نمایید.
سرهنگ ظهرابی افزود: آدرس فروشگاه اینترنتی معتبر باید حتماً با عبارت https شروع شده باشد و مردم از خرید فروشگاههای اینترنتی بدون این شناسه خودداری کنند.
انتهای پیام/ع