آراد پورکار کارشناس بازار سرمایه در گفتوگو با خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این پرسش که، در مرداد ماه چه اخباری بر روی روند صنعت سیمان در بورس اثرگذار بود؟، اظهار کرد: در مرداد ماه اخبار مثبتی از جمله، آزادسازی قیمت گذاری سیمان و عرضه آن در بورس کالا بر روی صنعت سیمان تاثیر مثبت گذاشت، ولی قطع کردن برق صنایع سیمانی جزو اخبار بد این صنعت بود. در نتیجه در حال حاضر نیاز به انتشار گزارشات مالی شرکتهای سیمانی داریم تا متوجه برآیند آزادسازی قیمت سیمان و قطعی برق بر روی سود این شرکتها شویم.
بیشتر بخوانید
کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به این پرسش که وضعیت تکنیکالی نمودار صنعت سیمان به چه صورتی است؟، گفت: در حال حاضر شاخص صنعت سیمان در کانال کوتاه مدت و صعودی قرار دارد (شکل زیر) ولی به این کانال صعودی در بلند مدت نمی توان اطمینان کرد و فقط به عنوان کانال صعودی که در کوتاه مدت در نوسان است، می توان به آن چشم داشت.
او بیان کرد: در حال حاضر شاخص صنعت سیمان بر روی رقم ۱۱ هزار و ۲۴۰ واحد قرار دارد. منطقهای که این شاخص در تراز ۱۱ هزار و ۱۰۸ تا ۱۱ هزار و ۴۲۷ واحد با مقاومت مهمی دست و پنجه نرم میکند. محدودهای که در دو، سه ماه گذشته چندین بار به این مقاومت رسیده و واکنش منفی به آن داشته است. اما در حال حاضر در صورتی که این محدوده مقاومتی رد و تثبیت شود، شاخص صنعت سیمان میتواند تا محدود ۱۳ هزار و ۳۹۴ الی ۱۳ هزار و ۹۹۰ رشد کند که این به معنای پتانسیل رشد این شاخص و سهام شرکهای سیمانی به میزان ۲۰ تا ۲۵ درصدی است.
او افزود: در حال حاضر شاخص گروه سیمانی، مقاومت ۱۱ هزار و ۱۰۸ واحد و میدلاین کانال صعودی کوتاه مدت خود را به سمت بالا، با یک کندل بسیار قوی را شکسته است؛ بنابراین میتوانیم امیدوار باشیم که اگر مقاومت ۱۱ هزار و ۴۲۷ واحدی هم به سمت بالا شکسته و بالای آن تثبیت شود، رشدی که به آن اشاره کردیم اتفاق بیفتد.
انتهای پیام/