به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، دکتر فریدون رحمانی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اظهار داشت: رعایت دستورالعملهای بهداشتی به منظور کاهش تولید بیماری کووید_۱۹ در چهارمحال و بختیاری از سوی شهروندان الزامی است.
او افزود: عادیانگاریها، سهل انگاریها، نادیده گرفتن شیوه نامههای بهداشتی، شرکت در تجمعات، دورهمی خانوادگی و دوستانه از جمله عوامل تولید بیماری کرونا در استان است.
بیشتر بخوانید
دکتر رحمانی اضافه کرد: با برگزاری هرگونه تجمع و دورهمی علاوه بر گسترش بخشهای بستری بیماران کرونایی در بیمارستان ها، تعداد تختهای بیمارستانی و بیماران نیز در چهارمحال و بختیاری افزایش پیدا میکند.
او ادامه داد: درحال حاضر بیمارستانهای استان فراتر از ظرفیت خود به بیماران کرونایی خدمت رسانی میکنند.
دکتر رحمانی گفت: نزدیک به ۸۰ درصد ظرفیت بیمارستان هاجر شهرکرد و ۷۰ درصد بیمارستان آیتالله کاشانی شهرکرد، به بیماران کرونایی اختصاص دارد و در سایر ظرفیت باقی مانده این مراکز به بیماران غیرکرونایی خدمت رسانی میشود.
او افزود: در صورت افزایش تعداد نفرات مبتلا به کووید_۱۹ در چهارمحال و بختیاری، این احتمال وجود دارد که در مرکز استان یا یکی از شهرستانها بیمارستان صحرایی ایجاد شود.
دکتر رحمانی با اشاره به اینکه ۲۰ کودک مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان بستری هستند، اضافه کرد: سویه نوع دلتا بیشتر کودکان، نوجوانان و جوانان را گرفتار میکند و این موضوع یک هشدار است که بیشتر از قبل شیوه نامههای بهداشتی را رعایت کنیم.
او افزود: داروهای اساسی برای درمان بیماران در وضعیت قابل قبولی قرار دارد و طی روزهای آینده در زمینه تامین داروهای اصلی و اولیه مشکلی در استان وجود نخواهد داشت.
دکتر رحمانی اظهار داشت: با افزایش تعداد بیماران مبتلا به کرونا و مصرف بالای داروهای مورد نیاز ممکن است در زمینه تامین داروهایی که در رده دوم درمان مورد استفاده قرار میگیرند به صورت ادواری با کمبود مواجه شویم.
او ادامه داد: شهروندان این نکته را مدنظر خود قراردهند که باید تمام تلاش خود را به کار گیرند تا تولید بیمار و ابتلا به کووید_۱۹ در چهارمحال و بختیاری کاهش پیدا کند چراکه در شرایط کنونی تنها راه مقابله با کرونا همین است.
انتهای پیام/ف