بر اساس گزارش اسپیدتست، کشور ایران در رده بندی جهانی سرعت اینترنت ماه جولای سال ۲۰۲۱ با یک پله نزول در زمینه سرعت اینترنت همراه و پهنای باند ثابت رو به رو شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از speedtest، سرعت اینترنت یکی از چالش‌های اساسی دولت‌های مختلف است چرا که بیشتر کسب و کار‌ها در بستر اینترنت و به شکل آنلاین انجام می‌شوند، این امر با شیوع ویروس کرونا و اعمال سخت‌ترین قوانین جهت قرنطینه رواج بیشتری نیز پیدا کرد تا جایی که کسب و کار‌های سنتی نیز برای دوام قالب کار خود را تغییر داده و در بستر اینترنت به فعالیت ادامه دادند.

سرعت اینترنت

از ژانویه سال ۲۰۱۹ به بعد کشور‌ها باید حداقل ۳۰۰ کاربر منحصر به فرد تلفن همراه یا ثابت داشته باشند تا در محاسبه هر دو دسته پهنای باند و سرعت اینترنت رتبه بندی شوند، قبل از این ۶۷۰ کاربر منحصر به فرد برای تلفن همراه و ۳۳۳۳ تعداد نیز برای پهنای باند ثابت نیاز بود.

آمار جهانی سرعت اینترنت همراه و پهنای باند ثابت

طبق آخرین اطلاعاتی که اسپیدتست تا ماه جولای سال ۲۰۲۱، منتشر کرده میانگین جهانی سرعت دانلود گوشی‌های هوشمند ۵۵.۰۷ مگابیت‌برثانیه، سرعت آپلود ۱۲.۳۵ مگابیت‌برثانیه و کندی سرعت نیز ۳۷ میلی‌ثانیه است. در زمینه اینترنت ثابت خانگی شرایط کاملا متفاوت و آمار کمی بهتر است، متوسط جهانی سرعت دانلود، ۱۰۷.۵۰ مگابیت‌برثانیه و سرعت آپلود ۵۸.۲۷ مگابیت‌برثانیه و تاخیر نیز ۲۰ میلی‌ثانیه است.

آمار جهانی سرعت اینترنت در سال 2021

وضعیت ایران در زمینه سرعت اینترنت همراه و پهنای باند ثابت

در کشور ایران به دلیل موقعیت جغرافیایی و قوانین خاصی که بر زیرساخت‌های اطلاع رسانی و فضای مجازی حاکم است هم اکنون متوسط سرعت دانلود اینترنت تلفن همراه ۳۱.۶۵ مگابیت‌برثانیه و سرعت آپلود در موبایل، ۱۱.۵۸ مگابیت‌برثانیه است که سبب شده ایران رتبه‌ای بهتر از ۷۹ را در بین ۱۴۰ کشور به دست نیاورد و نسبت به ماه ژوئن ۲۰۲۱ که در جایگاه ۷۸ قرار داشت، یک پله نزول کرده است.

سرعت اینترنت همراه

اما در حوزه اینترنت ثابت، متوسط سرعت آپلود ۱۲.۰۷ مگابیت‌برثانیه، میانگین سرعت دانلود ۲۱.۰۴ مگابیت‌برثانیه و تاخیر، ۴۲ میلی‌ثانیه است، ایران در میان ۱۷۵ کشور جهان رتبه ۱۳۴ را در این بخش به خود اختصاص داده است، کشور ایران در این قسمت نیز همانند سرعت اینترنت موبایل با یک پله سقوط مواجه شده است که به هر حال نمی‌تواند آمار خوبی باشد و مسئولان دولتی باید هر چه زودتر فکری اساسی در زمینه بهبود سرعت و کیفیت اینترنت انجام دهند.

سرعت اینترنت پهنای باند ثابت


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار