یک پزشک متخصص در مورد تاثیر منفی زیاده روی در مصرف امگا ۳ هشدار داد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از سومریه نیوز، دکتر نورماند هارد درانگلیس در مورد اثرات احتمالی منفی پس از مصرف مقادیر زیاد اسید‌های چرب امگا ۳ هشدار داده است.

او در تحقیقات خود اشاره کرد که بسیاری از ماهی‌های روغنی ممکن است مشکلات ایمنی ایجاد کنند. علاوه بر این، مصرف بیش از حد در امگا ۳ عملکرد سیستم ایمنی را تغییر می‌دهد، که ممکن است منجر به پاسخ ضعیف به عفونت‌های ویروسی یا باکتریایی شود.

نورماند هارد توضیح می‌دهد که سیستم ایمنی بدن واکنش به مصرف بیش از حد اسید‌های امگا ۳ و اسید‌های چرب ممکن است بر توانایی بدن در مبارزه با عوامل بیماری زای میکروبی مانند باکتری تأثیر بگذارد.

تحقیقات دکتر نورماند بر اساس یافته‌های قبلی جنیفر فنتون است که نشان می‌دهد تغذیه موش‌ها با اسید‌های چرب امگا ۳ زیاد، خطر ابتلا به کولیت و تضعیف ایمنی را افزایش می‌دهد.

در این زمینه، سرویس بهداشت ملی انگلیس هشدار داد که ماهی‌های چرب می‌توانند حاوی سطوح پایینی از آلاینده‌ها باشند که ممکن است در بدن ایجاد شود. به همین دلیل، تعداد وعده‌های غذایی که برخی از گروه‌ها باید در هفته بخورند، محدودیت دارد.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۰ ۳۱ مرداد ۱۴۰۰
اصلا ماهی چی هست؟ بخوریم معدمون تعجب میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۷ ۳۱ مرداد ۱۴۰۰
اصلا امگا 3 چی هست اینو بگو
Iran (Islamic Republic of)
یه نفر
۲۱:۳۴ ۳۰ مرداد ۱۴۰۰
بابا2ساله بوی ماهی به مشامم نخورده دیگ خوردنش علا نوره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۷ ۳۰ مرداد ۱۴۰۰
بهتر بود برای ما اثرات کمبودشو مینوشتید چون تو ایران به جز ۴ درصد مردم بقیه به زور مواد غذایی گیرشون میاد
Iran (Islamic Republic of)
خاتون
۲۰:۲۳ ۳۰ مرداد ۱۴۰۰
والله5ساله بوی ماهی رو نشنیدم چه برسه به خوردنش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۴ ۳۰ مرداد ۱۴۰۰
سالی یک کیلو ماهی هم نمی توانیم بخریم اخرین بار دوسال نیم بود یک کیلو خریدم