طرز تهیه گلت گوشت و سبزیجات + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه تلویزیونی خانه مهر، طرز تهیه گلت گوشت و سبزیجات را آموزش داد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی خانه مهر، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش یک غذای محبوب دعوت کرد که این کارشناس، طرز تهیه گلت گوشت و سبزیجات را در این بخش از برنامه، آموزش داد.

مواد لازم برای تهیه خمیر گلت، عبارتند از: آرد 250 گرم، کره 100 گرم، شیر یک چهارم پیمانه، نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن به مقدار لازم

مواد میانی گلت، عبارتند از: گوشت چرخ شده 100 گرم، بادمجان 1 عدد، کدو سبز 1 عدد، قارچ بلانچ شده یک دوم پیمانه، پیاز 1 عدد، پنیر موزارلا یک دوم پیمانه، پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری، پنیر خامه‌ای 1 قاشق غذاخوری، تخم مرغ 1 عدد، گوجه گیلاسی، زیتون، پیاز و سبزی روکولا برای تزئین و نمک، فلفل و کنجد به مقدار لازم

در ادامه، ویدئویی از مراحل تهیه این گلت را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۴ ۲۹ مرداد ۱۴۰۰
کی دیگه میتونه گوشت بخره