به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، علی اصغرجلالی معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان بیان کرد:کاهش سطح بیابانهای استان واحیاء آنها به طرق مختلف همواره یکی از برنامههای مهم این معاونت بوده، که برای سالهای آتی نیز ادامه خواهد داشت.
جلالی افزود: عملیات بیابان زدایی در استان سمنان به روشهای نهال کاری با گونههای مقاوم، احداث بادشکن وپروژه کنترل هرز آب به همراه بذر پاشی وقرق صورت پذیرفت و در حال حاضر حیات اکولوژی در بخشی از بیابانهای استان که در آنها عملیات بیابان زدایی انجام شده است در جریان است.
او اظهار داشت: مقابله با بیابانزایی عبارت است از مجموعه اقداماتی که در چارچوب طرح های جامع توسعه در مناطق خشک و نیمه خشک تا خشک نیمه مرطوب صورت می گیرد که مبتنی بر توسعه پایدار بوده و عملکرد اجرایی استان از ابتدا تا کنون شامل سه گروه فعالیت های بازدارنده، اصلاحی و احیاء به شرح زیرمی باشد.
جلالی تصریح کرد: بطور خلاصه از حدود ۱۲۷۰ هزار هکتار از اراضی استان که تحت تاثیر فرسایش بادی قرار دارند حدود ۴۷۷۷۹۱ هکتار آن در ۲۰ منطقه بعنوان کانونهای بحرانی فرسایش بادی شناخته شده که در حال حاضر برای بیابانزدایی و تثبیت ماسههای روان، این اداره کل اقدام به متمرکز کردن پروژههای مطالعاتی و اجرایی بیابانزدائی خود در کانونهای بحرانی فرسایش بادی نموده است.
انتهای پیام/ح