به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه خوراک اُزونبرون با سیرپلو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید
مواد مورد نیاز
ماهی ازونبرون، به مکعبهای کوچک برشزدهشده...... ۱ کیلوگرم
پیاز اسلایسشده....... ۳ عدد
دانه فلفل سیاه نیمکوبشده .... یکویکدوم قاشق چایخوری
سیرپلو، نارنج، لیموترش، فلفل چیلی و زیتون ..... برای سرو
مواد سس:
روغن مایع..... یکدوم پیمانه
سرکه .... یکسوم پیمانه
رب گوجهفرنگی ..... یکسوم پیمانه
دارچین...... ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز.... یکدوم قاشق چایخوری
نمک.... به مقدار لازم
سیر رندهشده.... ۲ حبه
روشتهیه
کف قابلمهای مناسب را چرب کرده و کف قابلمه را با اسلایسهای پیاز پوشش دهید به طور فشرده و سپس یک ردیف از قطعات ماهی را روی پیاز بچینید و کمی از فلفل نیمکوبشده را روی ماهی بپاشید و مقداری از سس مخلوطشده را روی مواد بریزید و مجدداً این عمل را تکرار کنید تا ردیف آخر را با اسلایسهای پیاز پوشش دهید و باقیمانده سس را روی پیاز بریزید، سپس با درِ بسته روی حرارت کم به مدت یک ساعتونیم بپزید تا ماهی و پیاز آب انداخته و با سس طعمی لذیذ را برای ماهی ایجاد کند.
پلوی مورد نظر را میتوان با برگهای سیر تازه و جعفری و گشنیز تهیه نمود، پلو را قالب بزنید (با کاتر) و داخل ظرف سرو قرار دهید، ماهی را مرکز پلو، با نارنج و لیموترش تزیین کرده و با فلفل چیلی و زیتون تزیین و سپس سرو نمایید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/