به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، سعید حسن پور جانشین رئیس سازمان و مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی گلستان گفت: در استان گلستان روزانه بین ۵۵۰ الی ۶۰۰ تن گوشت مرغ تولید میشود.
او افزود: حدود ۱۲۰ تن گوشت مرغ براساس برش شهرستانی روزانه در سطح استان با قیمت مصوب ۲۴ هزار و۹۰۰ تومان توزیع میشود.
حسن پور ادامه داد: بیش از ۳۵۰ الی ۴۰۰ تن گوشت مرغ تولید شده در استان هم به تهران و حدود ۱۰۰ تن به سایر استانها ارسال میشود.
گلستان یکی از قطبهای تولید مرغ در کشور است و حدود ۱۰ درصد از مرغ کشور در این استان تولید میشود.
انتهای پیام/ق