فیلمی از ابتکار یک هموطن عشایر برای خنک کردن مواد غذایی را مشاهده می‌کنید.

به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان،  از دیرباز در ایران آب به‌ غیر از اینکه برای رفع تشنگی استفاده می‌شد با ابتکار افرادی کاربردهای دیگری نیز داشت. زمانی از جریان آب برای چرخاندن سنگ آسیاب و زمانی نیز برای خنک کردن موادغذایی استفاده می‌کردند.

البته به مرور زمان و پیشرفت تکنولوژی دیگر آسیاب‌های برقی و یخچال‌های خانگی جای کاربردهای قبلی آب را گرفتند اما هنوز هم مردم دوست دارند مواقعی که در نزدیکی رودخانه هستند از جریان آب برای خنک کردن هندوانه و نوشابه و ... استفاده کنند.

شهروندخبرنگار ما از ابتکار یک هموطن عشایر که با استفاده از چند بلوک ساختمانی یک یخچال سنتی چند طبقه ساخته فیلمی ارسال کرده که مشاهده می‌کنید.

منبع:شهروندخبرنگار - ایلام


بیشتر بخوانید:


برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار