به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، «لوان جاگاریان» سفیر روسیه در تهران به تازگی اعلام کرد که در روزهای پایانی سال ۲۰۲۱ یا اوایل سال ۲۰۲۲، رزمایش مشترک دریایی با حضور نیروهای نظامی ایران، روسیه و چین در خلیج فارس برگزار خواهد شد.
به نوشته ریانووستی، در این رزمایش مشترک قرار است بر مسئله امنیت دریانوردی و مبارزه با راهزنی دریایی تمرکز شود. در یادداشتی که در نشریه گلوبال تایمز به تازگی منتشر شده، یک کارشناس چینی مسائل نظامی امنیت دریایی را موضوعی بسیار مهم برای اقتصاد این سه کشور یاد و تاکید میکند که برگزاری رزمایشهای دریایی دست یافتن به امنیتی پایدار را تضمین میکند.
در گزارش «گلوبال تایمز» آمده است:
برای چین، روسیه و ایران اطمینان یافتن از ایمنی حملونقل بینالمللی بسیار مهم است. بیشتر تجارت بینالمللی روسیه توسط کشتیهای باری انجام میشود. ایران هم برای صادرات نفت خود به کشتیرانی متکی است. واردات نفت و گاز چین و برخی دیگر از تجارتهای خارجی از طریق دریا انجام میشود.
تضمین ایمنی حملونقل به معنای حفظ امنیت اقتصادی این سه کشور است. بنابراین، طبیعی است که چین، روسیه و ایران در حوزه نیروی دریایی با یکدیگر همکاری داشته باشند، به ویژه تلاشهای مشترک آنها علیه هژمونی منطقهای و دزدان دریایی قابل توجه است.
نیویورک پست هنگام ارائه گزارش اخبار مربوط به این رزمایش مینویسد: «این خبر در حالی منتشر میشود که ایالات متحده برای تکمیل خروج خود از افغانستان تلاش میکند». چین، روسیه و ایران به عنوان شرکای استراتژیک در زمینههای مختلف همکاری میکنند و وضعیت افغانستان را که همیشه در حال تغییر است، زیر نظر دارند. خروج شتابزده آمریکا به ناچار منجر به بحران و بی ثباتی در افغانستان میشود.
همکاری سه کشور در این زمینه به حفظ صلح داخلی افغانستان و جلوگیری از گسترش نیروهای تروریستی کمک میکند. هرچند که ملاحظه اصلی آنها برای رزمایشهای نظامی مشترک، تأمین امنیت کشتیهای بینالمللی حاضر در خلیج فارس است و ارتباط چندانی با وضعیت افغانستان ندارد. رزمایش نظامی مشترک چین، روسیه و ایران از لحاظ سیاسی هم از اهمیت بالایی برخوردار است. این نشان میدهد که چین و روسیه قاطعانه از ایران در حفظ تجارت خارجی مشروع خود، به ویژه از طریق کشتیرانی حمایت میکنند.
پکن و مسکو از تقاضای معقول تهران در خصوص برجام حمایت و ایران را تشویق میکنند تا تواناییهای خود را برای تضمین امنیت منطقه تقویت کند. این میتواند از مداخله عمیق نیروهای غربی در امور مرتبط به منطقه خلیج فارس و امور داخلی ایران جلوگیری کند. چین و روسیه امیدوار هستند که به کمک این دست از رزمایشها، توان نظامی ایران را نیز افزایش دهند تا ایران بتواند به طور موثر با تهدید کشورهای غربی مقابله کند. همکاری چین، روسیه و ایران بر منافع متقابل و برد-برد متمرکز است.
چین و ایران را در نظر بگیرید. ایران میتواند نفت مورد نیاز چین را تامین کند و ایران امیدوار است با توسعه صادرات انرژی خود نهایتا قدرت اقتصادی خود را افزایش دهد.
در بخش دیگری از این گزارش تاکید شده:
آمریکا اکنون ایدئولوژی خود را به همه کشورها تحمیل میکند. واشنگتن در تلاش است تا جهان را به وضعیت دو قطبی بکشاند. هرچند سوابق شرمآور آمریکا در زمینه دموکراسی و حقوق بشر به طور گستردهای شناخته شده است. این حرکت آمریکا تنها میتواند جامعه بینالمللی را متوجه ریاکاری دموکراسی و حقوق بشر در آمریکا کند. واشنگتن چشم خود را بر وضعیت شدید همهگیری ویروس کرونا که منجر به مرگ بیش از ۶۰۰ هزار نفر در آمریکا شده، میبندد. واشنگتن واجد شرایط لازم برای اظهار نظر درباره «دموکراسی و حقوق بشر» نیست. آمریکا که پیش از این تصور میکرد میتواند سایر کشورها را با تبلیغ ارزشهای به اصطلاح دموکراتیک هدایت کند، اکنون دریافته که این سیاست دیگر کارایی خود را از دست داده و این که کشورها به دنبال منافع خود هستند و حاضر نیستند تا در خدمت هژمونی و سلطه آمریکا گام بردارند.
انتهای پیام/
جنگ جهانی سوم با پیروزی متحدین تموم خواهد شد
متحدین =ایران ،کشور چین، روسیه،کره شمالی
متفقین =انگلیس، آمریکا، اسرائیل، فرانسه
دروغ نگو
روسیه فقط اندازه 7 هزار بمب اتم ساخته
و آمریکا 6 هزار
این رزمایش یه پیام مهم برای ایالات متحده داشت.
که دیگه دوره قلدری تو تموم شده.
از اتحاد آسیا وحشت داشت
که داره به وقوع میپیونده
فقط جای پاکستان خالیه
ژاپن شاید الان به نظر برده آمریکا باشه ولی وقتی قدرتی علیه اش ظهور کنه دیگه جلو آمریکا سر خم نمیکنه.
فقط انگلیس مشکل اصلی هستش.
امنیت ابهای تجارت ازاده
شما تا حالا در موقعیت خطرناک بوده اید که امیدی برای نجات نداشته باشید؟
من در ان موقعیت بوده ام، در دریا و صدها کیلومتر دورتر از خاک کشورم در طوفان سخت و عمق اب 1200 متر .
حال داشتن یک راه نجات و نیروی یک کشور همپیمان که به شما کمک کند مانند یک معجزه است.
مانند تکاوران نیروی دریایی ارتش که کشتی چینی را از دست دزدان دریایی نجات دادند و تشکر و اشکهای ملوانان چینی دیدنی بود و سفیر چین به تکاوران ارتش تعظیم کرد.