به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به تشکیل کابینه دولت سیزدهم و بالا رفتن انگیزه و امید در بین مردم برای حرکت به سمت حل مشکلات کشور، رادیو جوان نیز که همیشه در راستای امیدآفرینی و ایجاد شور و نشاط، بین مردم قدم برداشته، اقدام به ایجاد تغییرات گستردهای در برنامههای خود کرده است.
مطالبهگری از مسئولان در کنار مبارزه با فساد و فرهنگ سازی، کلید واژههاییست که این روزها در برنامههای این شبکه به گوش میخورد.
پیگیری «مطالبات مردم در جوان ایرانی سلام»
«جوان ایرانی سلام» که یکی از پرشنوندهترین برنامه رادیویی صبحگاهی ایران است، که این روزها، علاوه بر تزریق نشاط صبحگاهی، با رویکرد مطالبهگری سعی دارد هر روز یکی از معضلات اجتماعی را از مسئولان مربوطه پیگیری کند.
پیگیری اقدامات انجام شده در مورد بیماری کرونا، بحث تشکیل دولت سیزدهم، بررسی رای اعتماد به وزرا و برنامههای چهارساله آنها از دغدغههای مهم این روزهای «جوان ایرانی سلام» است.
پویش تیک تاک، اما علمی با «رادیوم»
رادیوجوان قصد دارد با راه اندازی پویشهای اختصاصی برای هر برنامه، ضمن همراه کردن مخاطبان با رادیو جوان، قدمی در راستای فرهنگ سازی، متناسب با ذائقه مخاطب در فضای مجازی بردارد.
برنامه علمی «رادیوم» که حدود یک سال از شروع آن میگذرد، توانسته در این مدت کم جزو برنامههای شاخص و پرمخاطب رادیوجوان شود و هم در رادیو و هم در فضای مجازی مخاطبین بسیاری را با خود همراه کرده است.
شایان بهلولی تهیهکننده «رادیوم» در مورد استقبال زیاد مردم از فضای مجازی برنامه گفت: با توجه به استقبال مخاطبان، «رادیوم» در فضای مجازی با راه اندازی پویش "تیکتاک، اما علمی" قصد دارد نکات علمی را به شیوه ویدیوهای تیک تاکی در اینستاگرام منتشر کند.
حضور سیاوش صفاریان پور به عنوان مجری برنامه رادیوم و احسان مهرجو به عنوان سردبیر، باعث شده تا رادیوم با نگاهی عمیق و موشکافانه مسائل علمی و انسانی را رصد و واکاوی کند، اما آن را با زبانی خودمانی و جذاب به مخاطب ارائه دهد.
«دادرسانه» شنوای داد مردم
تغییر و تحولات اخیر در دولت سیزدهم در امر مبارزه با فساد، و دغدغههای مردم برای حل مشکلات باعث شد تا برنامه «دادرسانه» روی آنتن رادیوجوان برود و در مدت کم به یکی از برنامه پرمخاطب رادیوجوان تبدیل شود.
فاطمه قنبری تهیه کننده این برنامه در گفتگو با خبرنگار ما گفت: «دادرسانه» صدای داد مردم را در هر کجای ایران میشنود. مردم میتوانند پروندههای فساد و موانعی که به دلیل اهمالکاری مسئولان در جامعه بوجود آمده است را از طریق دادرسانه پیگیری کنند.
با پیگیریهای برنامه دادرسانه و تحت فشار قراردادن مسئولان تاکنون مشکلاتی مثل صید ترال و خلع ید اسدبیگی از شرکت هفت تپه و واگذاری آن به دولت، به سرانجام رسیده است.
پر شدن «چوب خط» مشکلات کسب و کارها با «چوب خط»یکی دیگر از برنامههای پرمخاطب رادیو جوان، «چوب خط» است.
این برنامه با اجرای حسن اسماعیل پور که چندین سال در قالب یک مسابقه طنز، سعی در آشنایی مردم با فرهنگ و تاریخ ایران را داشت در هفتههای آینده فرمت جدیدی به خود خواهد گرفت.
منصوره توحیدلو تهیه کننده «چوب خط» دراین باره توضیح داد: با توجه موانعی که در راه ایجاد کسب و کار و تولید در کشور وجود دارد، به این نتیجه رسیدیم تا با همان فضای پر نشاط و طنز، تغییرات گستردهای در فرم و محتوای برنامه ایجاد کنیم.
در فرمت جدید این برنامه، قرار است شخصیتهای «چوب خط» در هر قسمت کسب و کاری راه اندازی کنند، اما در این راه با مشکلات زیادی رودررو میشوند.
برنامههای جدید به دنبال کشف و پرورش استعدادهای دهه هشتادی
اما در کنار برنامههای پرمخاطب و شاخص، رادیو جوان به دنبال جذب مخاطبین جوان و تزریق تفکر و روحیه نسل جدید به برنامههاست.فصل جدید «فوقالعاده» رادیو جوان با رویکردی جدید به دنبال کشف استعدادهای دهه هشتادی و دهه نودی است.
سیروس رجبی مدیر خانه جوان گفت: ویژه برنامه استعدادیابی «فوقالعاده» در واقع راه ورود جوانان و نوجوانان مستعد، به رادیو جوان است.
برخلاف مسابقات استعدادیابی دیگر که سرگرمی و مسابقه اولویت آنهاست، «فوقالعاده» رویکردی آموزشی و تفریحی دارد و قرار است استعدادهایی که در برنامه فوق العاده کشف میشوند تحت نظر اساتید شبکه جوان، آموزش ببینند و از آنها در برنامههای مختلف استفاده شبکه استفاده شود.
این استعدادها پس از کسب آموزشهای لازم و رسیدن به سطح حرفه ای، به تدریج به برنامههای مختلف رادیوجوان اضافه خواهند شد، تا بتوانیم ایدههای نو در نسل جوان را به فضای رادیوجوان تزریق کنیم.
«جوانه» شکوفایی استعداد در رادیو جوان
«جوانه» نام برنامه جدیدی است که تمامی عوامل آن را نوجوانانِ دهه هشتادی که در فصل قبلی فوق العاده به عنوان استعداد انتخاب شده اند تشکیل میدهند.
«جوانه» را میتوان میزگردی دانست که در آن با لحنی صمیمی، از زبان خود نوجوانان به مسائل و مشکلات آنها در جامعه و در روابط شان با والدین و دوستان، میپردازد.
ویژگی اصلی «جوانه» حضور پررنگ نوجوان در مراحل تولید محتوای برنامه، باعث شده تا زبان برنامه به زبان نوجوانان نزدیکتر شده و همراهی بیشتر این قشر را در پی داشته باشد.
انتهای پیام/