نخستین نیروگاه برق بدون سوخت جهان در نیشابور به مرحله ساخت نیمه صنعتی رسید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، غنمی مخترع این نیروگاه گفت: این نیروگاه در سال ۸۶ به عنوان نخستین نیروگاه تولید برق بدون سوخت جهان به شماره ۴۷۰۰۹ ثبت اختراع شده است.

او افزود: این طرح در سال ۹۳ نمونه‌ی آزمایشگاهی اش نیز ساخته شده و در حال حاضر در حال ساخت نیمه صنعتی آن هستیم.

این مخترع ادامه داد: گروه فنی و مهندسی ما پس از سال‌ها پژوهش و آزمایش بر روی روش‌های مختلف مکانیکی به برترین تکنولوژی یعنی استفاده از مکانیزم هیدرولیکی دست یافته است که به‌زودی انقلابی عظیم در زندگی بشری رخ خواهد داد.

غنمی  با اشاره به اینکه این نیروگاه برای تولید برق به هیچ سوختی نیاز ندارد بیان کرد: بر اساس این تکنولوژی، مقدار نیروی وارد شده به مجموعه اصلی توان متحرک الکتروموتور را تا سه برابر افزایش می‌دهد.

او تصریح کرد: با استفاده از این تکنولوژی یک ژنراتور سه برابر توان خود را به چرخش در می‌آورد و پس از دریافت خروجی از ژنراتور یک سوم نیرو برای ادامه روند تولید به ابتدای نیروگاه (موتورالکتریکی) برمی‌گردد و موجب ادامه حرکت مولد می‌شود و دو سوم مابقی پس از تفکیک وارد شبکه مصرفی می‌شود.

این مخترع نیشابوری با بیان اینکه این نیروگاه برای تولید برق به هیچ‌گونه سوختی نیاز ندارد و از ۱۰۰ کیلووات تا یک‌هزار مگاوات ساخته می‌شود تأکید کرد: تنها سوخت مصرفی آن تنها در زمان استارت اولیه آن است و این کار را میتوان با استفاده از برق باطری، برق شهری انجام داد و پس از استارت زدن منبع از آن جدا می‌شود و خود دستگاه شروع به تولید برق می‌کند.

غنمی اظهار کرد: گروه فنی و مهندسی شرکت با آزمایشات عملی خلاف قوانین موجود را اثبات کرده است که می‌توان از جمله آن‌ها به قانون نسبیت انیشتین، دوم ترمودینامیکی و سوم نیوتن اشاره کرد.


بیشتر بخوانید


او درباره مزایای این نیروگاه نسبت به نیروگاه‌های برق با سوخت فسیلی یا اتمی افزود: در نیروگاه برق بدون سوخت، هیچ گونه سوختی مصرف نمی‌شود، آلودگی زیست محیطی یا خطرات احتمالی ندارد، بهای تمام شده آن ۱۰ درصد یک نیروگاه اتمی و ۳۰ درصد یک نیروگاه سوخت فسیلی است و زمین مورد نیاز برای ساختن آن ۲۰ درصد نیروگاه‌های قبلی است.

این صنعت‌گر نیشابوری ادامه داد: این طرح هیچ‌گونه بار مالی ندارد و ما آماده ارائه تمام اطلاعات و تکنولوژی نهایی به دست آمده چه از طرق فرمول‌های علمی و چه به‌صورت ساخت نهایی هستیم.

غنمی درباره موفقیت‌های این طرح در جشنواره‌های جهانی و بین المللی بیان کرد: کسب مدال طلا از جشنواره اختراعات جهانی لهستان، نقره و برنز از مسابقات چین و مدال طلا جشنواره بین المللی کیش بخشی از افتخارات این طرح است..

او با بیان اینکه ساخت نیروگاه برق بدون سوخت نیازمند حمایت مسئولان است تصریح کرد: گرچه ما برای ساخت این نیروگاه از کشور‌های امریکا، سوئد، آلمان، فرانسه و ایتالیا دعوت داشته ایم، اما به خاطر کشورمان و اینکه این نیروگاه برای نخستین بار در ایران ساخته شود همه پیشنهاد ها‌ی خارجی را رد کرده‌ایم.

این مخترع تأکید کرد: متاسفانه از سمت مسئولان تا کنون هیچ حمایتی از ما نشده و ما با فروش خانه و هزینه شخصی در حال ساخت نیمه صنعتی این طرح هستیم.

 

انتهای پیام//ر.ا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.