دانشمندان می‌گویند انجام فعالیت در زمان غذا خوردن می‌تواند باعث بروز مشکلات جدی برای سلامتی بدن شود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از ساینس اینفو، بسیاری از مردم عادت دارند زمانی که راه می‌روند، غذا بخورند. این امر یک عادت بسیار نامناسب برای سلامتی بدن است. نشستن و خوردن غذا نه تنها باعث می‌شود از خوردن وعده غذایی بیشتر لذت ببرید، بلکه فواید بی شماری نیز برای سلامتی دارد.

اصلی‌ترین مشکلاتی که می‌تواند درپی غذا خوردن در زمان راه رفتن پدید آید شامل موارد ذیل است:

۱- رفلاکس معده

زمانی که لقمه غذا را جویده و عمل بلع را انجام می‌دهید، مواد غذایی از طریق لوله مری برای طی فرآیند هضم غذا، وارد معده می‌شود. با این حال، اگر به طور مداوم در هنگام غذا خوردن حرکت کنید، این موضوع می‌تواند باعث اختلال در فرآیند هضم غذا و بازگشت محتویات اسیدی معده به مری، سوزش سر معده، رفلاکس معده و حالت تهوع شود.

۲- سوء هاضمه

سوء هاضمه یکی از رایج‌ترین مسائلی است که در زمان راه رفتن و غذا خوردن می‌تواند اتفاق بیفتد. این موضوع به دلیل آن است که محتویات غذایی بدون آنکه به درستی در معده فرآیند هضم شدن را طی کرده باشند، وارد روده می‌شوند. این امر می‌تواند باعث بروز اختلالات گوارشی شود.

اختلالات گوارشی

۳- اتساع شکم

تورم در ناحیه شکم را اتساع شکم می‌گویند. این امر ناشی از نفخ است که می‌تواند با حالت تهوع، استفراغ و یبوست خود را نشان دهد. همچنین این افراد از ناخوشی و درد شکم گلایه دارند. از همین روی، برای جلوگیری از بروز اتساع شکم بهتر است زمانی که راه می‌روید، غذا نخورید.

۴- افزایش فعالیت مثانه

زمانی که راه می‌روید و غذا می‌خورید، منجر به افزایش فعالیت مثانه می‌شود. در نتیجه فرد اقدام به مراجعه بیشتر به توالت برای دفع ادرار می‌کند.

۵- حالت تهوع

اگر از جمله افرادی هستید که به طور مداوم از حالت تهوع رنج می‌برید، این امر احتمالاً به دلیل غذا خوردن در زمان فعالیت است. در صورتی که معده زمان کافی برای استراحت و هضم غذا در اختیار نداشته باشد، این موضوع می‌تواند منجر به مشکلات سلامتی مانند حالت تهوع شود.

۶- تشکیل بیشتر گاز معده

اتساع شکم و سوء هاضمه هر دو باعث تشدید تولید گاز در دستگاه گوارش می‌شود. در موارد شدید درد سینه و سکته‌های خفیف ممکن است در فرد رخ دهد. اگر از آن دسته افرادی هستید که در زمان مسافرت و فعالیت نوشابه‌های گازدار و نوشیدنی‌های حاوی کافئین مصرف می‌کنید، احتمالاً شاهد افزایش گاز معده خواهید بود.

۷- زیاده روی در غذا خوردن

از جنبه روانی زمانی که فرد همزمان اقدام به فعالیت و خوردن غذا می‌کند، بیشتر از حالت عادی غذا می‌خورد، زیرا نمی‌تواند اشتهای خود را به درستی کنترل کند. این امر می‌تواند نفخ شکم را نیز به همراه داشته باشد.


بیشتر بخوانید 


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.