به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، احمدرضا صالحی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب با بیان اینکه برداشت این محصول در شهرستان از اواخر مرداد ماه شروع شده و تا مهر ماه ادامه دارد، گفت: شرایط اقلیمی خاص از جمله آب و هوا، ارتفاع از سطح دریا، نوع خاک، سازگاری محصول با محیط و کاهش استفاده از سموم و کودهای شیمیایی، منجر به تولید انجیر با کیفیت بالا در بیشتر انجیرستانهای شهرستان شده است.
او با بیان اینکه متوسط تولید انجیر در هر هکتار یک تن محصول خشک است، مهمترین ارقام انجیر شهرستان را واریتههای سبز، سیاه، شاه انجیر و متی معرفی کرد و بیشتر باغهای انجیر این شهرستان در روستاهای مروارید، لایزنگان، نوایگان و شکرویه قرار دارند.
مدیر جهاد کشاورزی داراب، اضافه کرد: انجیر داراب به دلیل کیفیت بالا و ارگانیک بودن علاوه بر بازارهای داخلی، به اروپا و کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز صادر میشود.
انتهای پیام/