به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، در ادامه بازرسی های بازرسان مرکز بهداشت قم از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی روز دوشنبه هشتم شهریورماه یک واحد چلو کبابی در قم پلمب شد.
این واحد صنفی به دلیل بی توجهی به شیوه نامه های بهداشتی در وضعیت قرمز کرونایی و رعایت نکردن اصول بهداشتی ازجمله بهداشت فردی، بهداشت محیط و ابزار کار، علی رغم تذکر قبلی برای رفع نواقص، پلمب و از فعالیت آن جلوگیری شد.
شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی موارد را با سامانه ۱۹۰ در میان بگذارند.
انتهای پیام/ش