منادی سفیدان گفت: جزو کشورهای پیشرفته‌ هستیم و با تکنولوژی‌های کنونی در لبه علم و دانش قرار داریم.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، پروژه‌های عمرانی و پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی ظهر امروز (چهارشنبه، ۱۰ شهریور) با حضور علیرضا منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و جمعی دیگر از مسئولان دانشگاهی در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در این مراسم اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های ما در انتخاب وزیر علوم این بود که دانشگاه‌ها به سمت تحقیقاتی شدن حرکت کنند.

او افزود: دکتر زلفی گل تعداد قابل توجه‌ای مقاله علمی داشت و اهل تحقیق و پژوهش بود به همین علت ایشان را به عنوان وزیر علوم انتخاب کردیم و امیدواریم که بتوانند تحقیقات را در کشور نهادینه کنند.

منادی سفیدان تصریح کرد: دانشگاه علامه طباطبایی یک هویت بسیار بزرگی به نام مرحوم علامه طباطبایی دارد؛ ایشان شخصیت بزرگی داشتند. در بحث علوم انسانی که هویت بزرگ علامه است بنابراین باید از شخصیت مرحوم طباطبایی تقدیر کنیم.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: مرحوم طباطبایی تاکید داشتند که تبریزی‌ها افراد پرتلاشی هستند و خودشان هم اهل تبریز بودند.

سواد علامه طباطبایی باید به دانشجویان ایرانی منتقل شود

او گفت: تلاشگری، کوشش و سواد علامه طباطبایی باید به دانشجویان ایرانی منتقل شود. هوش و ذکاوت مهم است، اما تلاش مهم‌تر است. امروز این افتخار را دارم که بگویم دیگر کشور جهان سومی نیستیم، بلکه یک کشور پیشرفته‌ای هستیم با تکنولوژی‌های کنونی در لبه علم و دانش قرار داریم. شرکت‌های دانش بنیان فعلی کار‌های بزرگی را انجام می‌دهند اما در حوزه علوم انسانی چندین مشکل داریم و حدودا رتبه علمی ۱۴ تا ۱۶ را در دنیا داریم که باید در این حوزه شتاب بیشتری داشته باشیم تا رتبه مان بهبود یابد در حوزه علوم انسانی باید تلاش کنیم.

منادی سفیدان اضافه کرد: در حوزه علوم فنی و مهندسی و علوم پایه رتبه خوبی داریم و در برخی زمینه‌ها رتبه یک دنیا را داریم، اما متاسفانه در حوزه علوم انسانی رتبه ۳۰ را کسب کرده ایم.

او ادامه داد: طی ۴۰ سال اخیر بعد از انقلاب رشد خوبی را داشته ایم. در یکی از مجلات آمریکایی عنوان شده که ایران در ۳۰ سال اخیر به اندازه ۳۰۰ سال رشد علمی داشته است این موضوع را کسانی مدعی هستند که با ایران خوب نیستند و در برخی کشور‌های دیگر رقم آن را ۴۰۰ سال می‌دانند.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تاکید کرد: از علوم انسانی انتظاراتی داشتیم که برآورده نشدند و سختی آن را درک می‌کنیم، اما باید این موضوع را مدنظر داشته باشیم.

منادی اضافه کرد: از کشوری که بزرگان مملکت آن در حوزه علوم انسانی موفق شده اند انتظار داریم تا حوزه علوم انسانی بیش از پیش رشد یابد. در این حوزه ۹۶ شرکت دانش بنیان و خلاق و نوآور ایجاد کرده ایم که بسیار قابل توجه است. کل شرکت‌های دانش بنیان در ایران ۵۷۰۰ عدد بوده است که هم اکنون بیش از ۶ هزار عدد رسیده است. این شرکت‌ها سال گذشته توانسته‌اند برای ۴۰۰ هزار نفر ایجاد شغل کنند که بسیار قابل توجه است.

شایعات در حوزه علمی زیاد شده است

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اضافه کرد: خواهشمندم روی صفحات مجازی وقت گذاشته شود. آموزش های مجازی باعث شدند تا دانش آموزان به بهانه کلاس درس وارد صفحات دیگر شوند؛ دانشمندان این مملکت باید صفحات مجازی را ساماندهی کنند.

او با تاکید براینکه اینترنت ملی ضروری است، گفت: خیلی از کشورها اینترنت ملی دارند تا اگر اینترنت بین المللی قطع شد، منتظر بهبود آن نباشند.

منادی سفیدان ادامه داد: مردم در حوزه علم دست برده اند، متاسفانه دروغ و شایعات در حوزه علمی زیاد شده است که باید ساماندهی شود.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بیان کرد: در حوزه دین شایعات زیاد بود، اما هم اکنون در حوزه های مختلف علمی بیشتر شده است که عمل کردن به آن ها بدبختی را در پی دارد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار