به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتای تهران بزرگ درباره شگرد کلاهبرداران گفت: شگردی که در این چند سال با گسترده شدن شبکههای اجتماعی بسیار باب شده این است که میایند به شبکههای اجتماعی اشخاص دسترسی میگیرند.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ بیان کرد: در شبکههای اجتماعی خارجی مانند تلگرام و اینستاگرام به نام آن شخص با دیگران مکاتبه و درخواست وجه و تصاویر خصوصی و نامتعارف میکنند.
معظمی گودرزی تصریح کرد: برای پیشگیری از وقوع این گونه جرائم در سایت پلیس فتا بسیاری از آموزشها و شگردهای به روز مجرمین را برای آموزش شهروندان بارگذاری میکنیم.
وی افزود: شهروندان توجه کنند به هیچ وجه از رمز ارزهای ساده استفاده نکنند بسیاری از این شهروندان برای ورود به شبکههای اجتماعیشان همان شماره موبایل خودشان را انتخاب کردند یعنی با یک حدس زدن ساده امکان ورود میسر میشود.
رئیس پلیس فتای تهران ادامه داد: چندین پرونده در این زمینه داشتیم که با تلاش همکارانم متهمان دستگیر شدند، ولی شگردی وجود دارد که ممکن است این اتفاق بیفتد.
معظمی گودرزی با بیان این که حتما همهی شبکههای اجتماعی احراز هویت دو مرحلهای داشته باشند اظهار کرد: نکته مهمی که بسیار روی آن پافشاری داریم این است که هرگونه درخواست نامتعارف را در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی حتما به صورت تلفنی تاییدیه بگیرید.
او افزود: موردی داشتیم که پدر یک خانواده از پسر خود درخواست کرد و گفته برای من پول واریز کن، اما بعد متوجه شده است که همین شبکهی اجتماعیاش هک شده و اصلا پدر خانواده همچنین درخواستی نداشته است.
رئیس پلیس فتای تاکید کرد: میخواهم این را بگویم در شبکههای مجازی و اجتماعی این احتمال را بدهید که هک شده باشید و فرد هکر یا فرد مهاجم دارد با شما چت میکند حتما به صورت تلفنی تاییدیه بگیرید.
انتهای پیام/