به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، فرهاد ابول نژادیان، رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بیمارستان طالقانی سالها به عنوان مرکز درمانی سوانح سوختگی اهواز بود که حدود ۲ سال و نیم پیش با ساخته شدن بیمارستان جدید در منطقه پادادشهر تمام امکانات این مرکز به آنجا منتقل شد و این بیمارستان عملا بی استفاده ماند.
او افزود: در پیک اول بیماری یک هزار و ۲۰۰ تخت بیمارستانی استان در اختیار بیماران کرونایی بود و این بیمارستان را به کمک هلال احمر با ظرفیت ۶۴ تخت فعال کردیم و اکنون حدود ۶ هزار تخت بستری در استان داریم که بخش عمدهای از آن در اختیار بیماران کرونایی است اگرچه در کرونا از دیگر خدمات درمانی و عملهای جراحی غافل نشدیم.
ابول نژادیان بیان داشت: پیک دوم در استان آنچنان بلند نبود، اما در پیک سوم به دلیل اینکه بیماران ما بدحالتر بودند در بیمارستانهای امام خمینی و گلستان اهواز بستری شدند. در پیک چهارم بیماری تعداد بیماران بستری بیشتر شد و ما مجبور شدیم تمام بیمارستانها را وارد کار کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز تصریح کرد: اکنون سه هزار بیمار کرونایی در بیمارستانهای خوزستان بستری بوده که این تعداد حداکثر تختی بود که میتوانستیم در اختیار کرونا قرار دهیم و پیش از این قصد داشتیم از ظرفیت سالنهای ورزشی استان و تجهیز این سالنها برای بستری بیماران استفاده کنیم، اما از آنجا که این کار زمانبر بود تصمیم بر این شد از ظرفیت بیمارستان طالقانی که بسیار مناسب است استفاده شود.
این مقام مسئول ادامه داد: ظرف یک هفته همه پای کار بودند و با کمک وزارت بهداشت انواع تجهیزات لازم از جمله تخت بیمارستانی و دستگاههای اکسیژن ساز و ونتیلاتور تهیه شد همچنین کار تامین آزمایشگاه، سی تی اسکن، رادیولوژی و نیروی پرستار بر عهده سپاه شد و هلال احمر بحث انتظامات این مرکز را بر عهده دارد که یک کار جمعی است.
او گفت: مجموعه سپاه حضرت، ولی عصر (ع) خوزستان از روز اول در تست گیری و رهگیری بیماران و واکسیناسیون در کنار ما بود. ما واکسیناسیون سیار را در اهواز انجام دادیم و در این طرح جامعه هدف ما افراد بالای ۶۰ سالی هستند که تاکنون واکسن نزده اند. به این شکل که به درب خانههای آنها رفته و نسبت به تزریق واکسن اقدام میکنیم.
ابول نژادیان اظهار داشت: از امروز کار بستری بیمار در این بیمارستان شروع میشود اگرچه میخواستیم از شب گذشته بیمار در این بیمارستان بستری شود، اما برق این مرکز وصل نشده بود. همچنین قصد داریم بیمارستان شفا اهواز را که یک ساختمان قدیمی است مجددا راه اندازی کنیم. ظرفیت این مرکز ۱۰۰ تخت بوده که بنا داریم با همکاری سپاه استان این بیمارستان را نیز وارد چرخه درمان کنیم.
او افزود: ما در شهر اهواز حدود ۲ هزار تخت کمبود داریم. شرایط کرونا به ما نشان داد که شهر اهواز و خیلی از شهرهای ما با کمبود تخت مواجه هستند. شهرستانهای ماهشهر و آبادان با وجود داشتن چند بیمارستان همچنان با مشکل پوشش دهی مواجه هستند.
انتهای پیام/م