اصغر پورباطنی رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز اصفهان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت: قیمت دُنبه در اردیبهشت ماه، ۷۰ هزار تومان بوده است.
وی بیان کرد: قیمت این محصول قبل و در ماه مُحرم، تا ۱۰۰ هزار تومان هم رسید، که یکی از دلایل آن، افزایش مصرف در هیاتهای مذهبی بوده است.
پورباطنی افزود: در حال حاضر قیمت خرید خُردهای دُنبه از بازار، هر کیلو ۹۰۰۰۰ تومان عمدهای از کُشتارگاه، هر کیلو ۸۵۰۰۰ تومان است.
رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز اصفهان به دیگر دلایل گرانی دُنبه اشاره کرد و گفت: گرانی روغن و مصرف دُنبه به جای آن، تجویز پزشکان برای استفاده از روغن دُنبه به جای روغنی دیگر، از دیگر دلایل گرانی آن بوده است.
وی در خصوص روش از بین بردن بوی زهم دُنبه برای استفاده صحبت کرد و گفت: بعضی از افراد دُنبه را با بِه و هِل مخلوط کرده و مورد استفاده قرار میدهند.
انتهای پیام/ی