به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، جلیل کرم رئیس اتاق تعاون کرمانشاه با اشاره به وجود حدود چهار هزار تعاونی دارای مجوز در کرمانشاه، گفت : از این تعداد ۲۶۰۰ تعاونی فعال هستند.
کرم گفت : مابقی تعاونیهای استان یا کاملا راکد هستند یا نیمه فعالند و به صورت مقطعی کار میکنند.
رئیس اتاق تعاون کرمانشاه عمده سهم تعاونیهای استان را با حدود ۹۰۰ مورد مربوط به بخش کشاورزی دانست و افزود: حدود ۶۰۰ تعاونی صنعتی و ۲۰۰ تعاونی مسکن نیز داریم. تعاونیهای متعددی در زمینه مصرف، خدمات، بهداشت، مرزنشینی و ... فعالیت دارند.
او از عضویت حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر معادل بیش از نیمی از جمعیت استان در تعاونیها یاد کرد و ادامه داد: این تعاونیها برای نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر اشتغالزایی داشته اند.
رئیس اتاق تعاون استان کرمانشاه مهمترین موضوعی که درباره تعاونیها مطرح است را فعال کردن تعاونیهای راکد اعلام کرد و افزود: بهتر است به جای صدور مجوز برای تعاونیهای جدید، از ظرفیت تعاونیهایی که راکد است استفاده کنیم.
او مهمترین مشکل تعاونیهای کرمانشاه را بحث تسهیلات و کمبود اعتبار دانست و گفت: اگر نقدینگی به تعاونیها تزریق شود میتوانند اشتغالزایی قابل توجهی داشته باشند.
کرم افزود: سایر مشکلاتی که باعث رکود تعاونیهای کرمانشاه شده نیز اختلافات داخلی، نبود آموزش، بازاریابی نامناسب و ... است که بخش قابل توجهی از آنها قابل حل است .
انتهای پیام/د