به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، اسماعیل پرویزی فر مدیر جهادکشاورزی شهرستان کرمانشاه گفت : پارسال ۱۷۵۰ هکتار از اراضی شهرستان کرمانشاه به کشت پیاز اختصاص داشت.
او با بیان اینکه پارسال بیش از ۸۷ هزار و ۵۰۰ تن پیاز با عملکرد ۵۰ تن در هکتار در این شهرستان تولید شده، گفت : امسال بیش از ۱۰۰ هزار تن پیاز با متوسط عملکرد ۵۵ تن در هکتار در این شهرستان تولید می شود.
پرویزی فر استفاده از روشهای جدید مبارزه با بیماریها و علفهای هرز و در مجموع افزایش دانش فنی کشاورزان را علت اصلی بالا رفتن متوسط عملکرد پیاز در این شهرستان دانست.
او ارقام کشت شده این محصول در شهرستان کرمانشاه را آذرشهر (پیاز قرمز)، زرقانی (پیاز زرد) و آتلانتیس عنوان کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه با اشاره به زمان کاشت و برداشت محصول پیاز در این شهرستان ادامه داد: کشت بهاره پیاز از اوایل فروردین ماه در شهرستان کرمانشاه آغاز و تا اواخر فروردین ماه ادامه دارد و برداشت کشتهای بهاره پیاز از اوایل مردادماه ماه شروع و تا اواخرمهرماه ادامه دارد.
او گفت: کشت پاییزه پیاز از اواخر آبان ماه بعد از بارندگی موثر پاییزه (پله) شروع و تا آذر ماه ادامه دارد و برداشت محصول کشت پاییزه در خرداد ماه صورت میگیرد .
انتهای پیام/د