معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: واکسن کرونا به اندازه کافی در استان موجود است و از مردم می‌خواهیم با دریافت پیامک به مراکز تجمیعی واکسیناسیون مراجعه کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، کمال حیدری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در چند روز گذشته برنامه ریزی لازم برای اجرای قدرتمند و منظم واکسیناسیون در استان انجام شد و حتی واکسن به اندازه کافی برای پایان این هفته نیز در نظر گرفتیم، اما روند مناسب واکسیناسیون در گرو همکاری و همراهی مردم و توجه آن‌ها به توصیه‌هاست.

وی با اشاره به اینکه در هفته‌های گذشته پیامک ارسالی از تهران بدون توجه به میزان موجودی واکسن در استان برای مردم فرستاده می‌شد، اظهار کرد: این موضوع باعث شد که ما نتوانیم هماهنگ با آن‌ها عمل کنیم به‌همین دلیل درخواست کردیم تا خودمان از اصفهان برای این کار برنامه ریزی و اقدام به ارسال پیامک کنیم.

حیدری درباره اینکه در برخی از مراکز تجمیعی واکسیناسیون اصفهان در روز یکشنبه ازدحام به‌وجود آمده بود، توضیح داد: ما شامگاه شنبه برای حدود ۲۵ هزار نفر پیامک نوبت واکسیناسیون در استان ارسال کردیم و با وجودی که از مردم خواهش کردیم که بدون پیامک به مراکز تجمیعی مراجعه نکنند، اما شاهد ازدحام مردم در برخی از واحد‌ها و مراجعه بدون پیامک بودیم.

وی با اشاره به اینکه برای امروز نیز پیامک واکسیناسیون برای ۲۵ هزار نفر در استان اصفهان ارسال شده است، تاکید کرد: ما در استان اصفهان ظرفیت تزریق واکسن تا ۶۰ هزار نفر در روز را هم داریم و می‌توانیم تعداد نوبت‌ها را بطور مرتب افزایش دهیم، اما اگر مردم همراهی نکنند این موضوع به نتیجه مطلوب نمی‌رسد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: ما نمی‌توانیم در مراکز تجمیعی واکسیناسیون را روی مردم ببندیم و اگر هفته گذشته برای چند روز تعدادی از مراکز تعطیل شد به‌دلیل کمبود واکسن بود.

حیدری با اشاره به اینکه ما از نیروی انتظامی برای برقراری نظم در مراکز تجمیعی درخواست کمک کردیم، خاطرنشان کرد: این موضوع مصوبه ۲ ماه پیش بوده است و تا کنون منتظر ماندیم تا نیروی انتظامی به ما کمک کند.

وی با بیان اینکه ارسال پیامک برای مردم بر اساس اولویت‌های اعلام شده انجام می‌شود، گفت: به عنوان مثال ظرفیت یک مرکز تجمیعی در یک شیفت کاری حدود یک هزار واکسن است با اینحال بیشتر از این مقدار مثلا یک هزار و ۲۰۰ دز به آن‌ها تحویل می‌شود و حتی اگر واکسن آن‌ها در حال اتمام باشد تماس می‌گیرند تا باز هم واکسن برای آن‌ها ارسال شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین با تاکید بر اینکه رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در استان در حد مورد انتظار نیست و میزان استفاده از ماسک ضعیف شده است، تصریح کرد: حساسیت مردم نسبت به موارد بهداشتی آنطور که انتظار داشتیم نیست.

حیدری با بیان اینکه با گونه‌های جهش یافته قوی ویروس کرونا مواجه هستیم، اضافه کرد: از گروه‌های حساس مانند دیابتی، سالمندان و مادران باردار می‌خواهیم تا هرچه سریعتر برای واکسیناسیون اقدام کنند تا اگر موج‌های بعدی کرونا اتفاق افتاد خیالمان آسوده باشد.

وی خاطرنشان کرد: موج پنجم کرونا نشان داد افرادی که واکسن کرونا را دریافت کردند نسبت به دیگران کمتر دچار عارضه و بستری شدند.

دیروز یکشنبه برخی از مراکز تجمیعی در کلانشهر اصفهان با ازدحام مراجعه کنندگان مواجه بودند و تعدادی از مردم با وجودیکه پیامک نوبت واکسیناسیون برای آن‌ها ارسال شده بود، اما به‌دلیل ازدحام موفق به دریافت واکسن کرونا در مراکز تعیین شده، نشدند.

مراکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در کلانشهر اصفهان از روز سه شنبه هفته گذشته بدلیل محدودیت موجودی واکسن تعطیل بود، اما از شنبه این هفته با رسیدن محموله‌های واکسن آسترازنکا و کوو ایران برکت فعالیت آن‌ها از سر گرفته و تزریق واکسن سینوفارم نیز از دیروز یکشنبه در این مراکز آغاز شد.

واکسیناسیون علیه ویروس کرونا در اصفهان همزمان با سایر استان‌ها، از ۲۱ بهمن ۹۹ با فرمان رییس جمهوری آغاز شد.

در زمان حاضر حدود ۳۰ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در سطح استان مستقر است.


منبع:ایرنا

انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار