پزشک واحد بیماری‌های مرکز بهداشت مهاباد گفت: مصرف زیاد مواد غذایی دارای نشاسته خطر کرونا را نزدیکتر می‌کند.

سلیمان حسین زاده پزشک واحد بیماری‌های مرکز بهداشت مهاباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، اظهار کرد: سیستم ایمنی مهمترین عامل و ابزار برای در امان ماندن از ابتلا به کرونا است، اما مصرف زیاد مواد غذایی نشاسته دار سیستم ایمنی بدن را روز به روز ضعیف‌تر می‌کند و احتمال ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهد.

وی افزود: مصرف مواد غذایی دارای قند و نشاسته همچون نان، برنج، ماکارنی، قند و شکر و تمام شیرینی جات برای کرونایی‌ها بسیار مضر می‌باشد.

حسین زاده با اشاره به علت آن اذعان کرد: مصرف مواد قندی، شیرینی ها، آبنبات‌ها و همچنین مواد غذایی دارای نشاسته باعث می‌شود ویروس در بدن به سرعت رشد کند.

این پزشک مسئول خاطرنشان کرد: در این دوران باید بیشتر مراقب سلامتی خود باشیم و به مواد غذایی و تنقلاتی که خریداری و مصرف می‌کنیم بیشتر توجه داشته باشیم. در واقع به جای مصرف تنقلات و مواد غذایی با نمک و چربی و قند بالا از مواد غذایی با نمک و قند و چربی کمتر استفاده کنیم تا این دوران همه گیری را با سلامتی پشت سر بگذاریم.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه و سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود.

تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است.

بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس دچار بیماری خفیف می‌شوند.

انتهای پیام / س خ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.