به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا اظهار کرد: در بند «ه» ماده ۲ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری آمده است که خرید و فروش هر گونه امتیاز مجوز و تبلیغ وام جرم است.
وی افزود: سودجویان با استفاده از این ترفند در شبکههای اجتماعی تبلیغات را انجام میدهند که صددرصد این تبلیغات دروغین و کذب است.
سرهنگ پاشایی تصریح کرد: سال گذشته بانک مرکزی در کمیته تعیین محتواها و مصادیق مجرمانه مصوب و اعلام کرد هر کسی که تبلیغ اهدای وام بدون ضامن را در فضای مجازی انجام دهد، مجرم شناخته میشود.
وی افزود: متاسفانه در پلتفرمهای داخلی از قبیل دیوار، شیپور و ... این مصادیق مجرمانه را مشاهده میکنیم.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا بیان کرد: در صورت مشاهده این گونه جرایم علاوه بر معرفی شخص انتشار دهنده تبلیغات اهدای وام بدون ضامن در فضای مجازی به مراجع قضایی، مسئولان سایتهایی که در آن جرایم رخ داده نیز به مرجع قضایی معرفی خواهند شد.
به گفته سرهنگ پاشایی کلاهبرداران با یک ترفند کاملا مهندسی شده کاربران را در موقعیتهای از پیش تعیین شده قرار داده و با فریب آنها اقدام به کلاهبرداری مالی از هموطنان میکنند، لذا به هیچ عنوان نباید فریب این گونه افراد را خورد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/