طرز تهیه پاناکوتا دو رنگ + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه پاناکوتا دو رنگ را آموزش داد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی عصر خانواده، از یک کارشناس آشپزی در بخش قنادی، برای آموزش روش تهیه پاناکوتا دو رنگ، دعوت کرد.
مواد لازم جهت تهیه این دسر خوش طعم عبارتند از:

خامه صبحانه 200 گرم، شیر 2 لیوان، شکر یک لیوان، پودر ژلاتین 2 قاشق سوپ خوری، پودر کاکائو یک قاشق سوپ خوری، وانیل یک دوم قاشق چای خوری

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله تهیه پاناکوتا دو رنگ را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.