رمضانی گفت: مصرف بی رویه و بدون آگاهی دارو‌های گیاهی برای مقابله با کرونا می‌تواند منجر به بروز عوارض جدی شود.

سمانه رمضانی گیوی پزشک طب سنتی در  در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه مصرف دارو‌های گیاهی می‌تواند منجر به بروز عوارض شود، اظهار کرد: این روز‌ها با شیوع ویروس کرونا، افراد برای رهایی از این ویروس به برخی دستورالعمل‌های گیاهی که تنها با یک جستجو در صفحات مجازی وجود دارد عمل می‌کنند و این موضوع می‌تواند منجر به بروز عوارض جدی شود.

او بیان کرد: به طور مثال بیشتر افراد معتقد هستند، مصرف زنجبیل باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود، از جوان ۲۰ ساله تا یک پیرمرد ۸۰ ساله؛ اما اثرات زنجبیل می‌تواند بر بدن هر یک از این افراد متفاوت باشد و ممکن است برای جوانی با مزاج گرم، عوارض ایجاد کند یا موجب طولانی شدن علائم کرونا شود. 

رمضانی تصریح کرد: آثار دارو‌های گیاهی در شدت‌های مختلف بیماری کرونا تفاوت دارد. برخی از دارو‌های گیاهی در مراحل سبک‌تر بیماری و برخی دیگر در مراحل سنگین‌تر بیماری توصیه می‌شوند. افرادی که طبع گرمی دارند، با افراط در مصرف مواد غذایی گرم مزاج مانند آویشن و سیاهدانه و کندر و سیر و...، دچار تشدید برخی علائم کرونا مانند سرفه و گلودرد و تب می‌شوند.

این پزشک طب سنتی با اشاره به اینکه مصرف دارو‌های گیاهی حتما باید با تجویز پزشک طب سنتی باشد، عنوان کرد: عوارضی که مصرف غیراصولی دارو‌های گیاهی ایجاد می‌کند ممکن است طولانی مدت باشد و این عوارض باید در نظر گرفته شود.

رمضانی گفت: به طور مثال اگرچه برای مهار ویروس کرونا زنجبیل خوب است، اما باید میزان مصرف آن و همچنین طبع بدن فرد نیز مورد توجه قرار گیرد. توصیه‌های طب سنتی که توسط متخصصین طب سنتی ارائه می‌شود صحیح است، اما متاسفانه از آنجا که اغلب مردم شیوه درست استفاده این دستورالعمل‌ها را نمی‌دانند آن‌ها را به شیوه غلط به کار می‌گیرند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار