به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، سهیلی، مدیر تولید کارخانه ۲۰۲ گفت: خطوط تولید مواد غذایی کارخانه ۲۰۲ درشهرستان چهارباغ که یکی از سالن های مجموعه تولیدی است و با ۲ خط تولید غذای آماده و پنیر پیتزا با ظرفیت تولید روزانه ۸ تن در هرخط برای ۷۰ نفر اشتغالزایی کرده است.
مدیر تولید کارخانه ۲۰۲ افزود: سه ماه پیش با حادثه انفجار دیگ بخار که در این کارخانه اتفاق افتاد این سالن متوقف شد که بعد از از پیگیری ها برای راه اندازی مجدد و صرف هزینه ۱۶ میلیارد تومان این سالن به چرخه تولید بازگشت.
انتهای پیام /ر .ن