عباس مسجدی آرانی گفت: تاکنون ۹۰ هزار نمونه ژنتیک از زندانیان گرفته و ۳۰ هزار پروفایل استخراج شده است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، عباس مسجدی آرانی رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور ظهر امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان به حضور خود در مراسم تکریم و معارفه مدیران پزشکی قانونی لرستان اشاره کرد و اظهار داشت: حامل پیام گرم رئیس قوه قضائیه به تمام هموطنان لرستانی بودیم و پیگیری مصوبات سفر استانی اخیر نیز انجام شد همچنین عصر امروز یک مرکز پزشکی قانونی در دورود افتتاح می‌شود.

وی یکی از اهداف سفر خود به استان لرستان را بررسی مشکلات برشمرد و افزود: امیدواریم بخشی از مسائل را در خود مرکز استان حل کنیم، برای بخشی نیز باید کمک کنیم تا در تهران و مرکز حل شود. مشکلاتی که احیانا در پزشکی قانونی به عنوان باجه کارشناسی دستگاه قضایی برای اجرای عدالت است انشاءالله دنبال می‌کنیم و همه باید دست به دست هم دهیم تا همکاران عزیز ما در دستگاه قضایی برای اجرای عدالت و رای‌های صحیح‌تر بتوانند وظیفه خود را انجام دهند.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور عنوان کرد: یکی از برنامه‌هایی که بر اساس برنامه توسعه ششم به دوش سازمان پزشکی قانونی گذاشته شد تهیه بانک ژنتیک زندانیان یا مجرمان است که براساس سطح بندی که هیئت امنای این بانک انجام شده تاکنون ۹۰ هزار نمونه گرفته و ۳۰ هزار پروفایل استخراج شده است، اما به جهت تحریم‌های ظالمانه نتوانستیم کیت‌ها را خریداری کنیم، اما این نوید داده شد که با پیگیری دانشمندان و نخبگان جوان سازمان پزشکی قانونی دو هفته پیش ساخت دو محصول دانش بنیان انجام شد که یکی همین کیت بود.

وی بیان کرد: تلاش می‌شود در فرصت باقیمانده بتوانیم عقب افتادگی‌های گذشته را جبران کنیم البته جمعیت‌های دیگری که از حساسیت ویژه‌ای برخوردار هستند از جمله خلبانان و خبرنگاران را هم اضافه کنیم.

مسجدی آرانی خاطر نشان کرد: این برنامه برای مجرمانی که جرم‌های تکراری دارند اجرا شده و در سایر زندانیان این موضوع ضرورتی ندارد.

وی در رابطه با سقط غیر قانونی جنین نیز گفت: هیچ کسی حق ندارد کاری خلاف شرع انجام دهد و آنچه که پزشک قانونی انجام می‌دهد یا جنین فوت شده یا برای مادر خطرناک بوده و پزشکان با اساتید فقهی و حقوق مصادیق را مشخص کردند، اما آنچه سبب نگرانی است سقط‌های جنایی است.

رئیس سازمان پزشکی قانونی لرستان آمار حوزه سقط جنین را نگران کننده دانست و اظهار داشت: خود مسئولان وزارت بهداشت اعلام کردند که از ۶۰۰ هزار تا ۱۲۵ هزار سقط وجود دارد و برای جلوگیری از این کار قرار شد داروی سقط صرفا برای بیمارستان برای کار درمانی باشد و در بازار و داروخانه عرضه نشود.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار