به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، شهریار اسماعیلی فر مسئول مرکز جهاد کشاورزی آسپاس گفت: از هر هکتار به طور متوسط ۳ و نیم تن لوبیا برداشت و پیش بینی میشود بیش از ۱۴ هزار تن لوبیا تولید و به بازارهای مصرف عرضه شود.
او با بیان اینکه این محصول بصورت نیمه مکانیزه و با کمک نیروی کارگری برداشت میشود، گفت: در هر هکتار حدود ۱۲ نفر-روز کارگر مشغول به فعالیت هستند که نقش بزرگی در اشتغال فصلی منطقه دارد.
اسماعیلی فر اظهار کرد: خانواده بقولات بخصوص لوبیا علاوه بر افزایش حاصلخیزی خاک نقش موثری در تامین علوفه دام داشته بطوریکه پیش بینی میشود در سال جاری ۱۲ هزار تن علوفه به منظور تغذیه دام تامین شود.
مسئول مرکز جهاد کشاورزی آسپاس گفت: ترویج بکارگیری روشهای نوین کشت ازجمله کشت روی پشته و نیز تامین شرایط و امکانات لازم برای برداشت مکانیزه این محصول میتواند نقش مهمی در کاهش هزینههای کارگری و هزینههای جاری و نیز افزایش عملکرد محصول داشته باشد.
انتهای پیام/