سالانه حدود ۵۰ هزار تن انگور از تاکستان‌های استان چهارمحال و بختیاری برداشت می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، ابراهیم شیرانی مدیر امور باغبانی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: برداشت انگور از تاکستان‌های استان آغاز شده شده است و سالانه حدود ۵۰ هزار تن انگور برداشت می‌شود.

او افزود: چهار هزار و ۲۰۰ هکتار تاکستان آبی و ۲۰۰ هکتار تاکستان دیم در استان وجود دارد که بیشتر آن‌ها در شهرستان کیار قرار دارد.


بیشتر بخوانید


شیرانی اضافه کرد: رقم غالب انگور در استان عسگری است که بیشتر به صورت تازه‌خوری مصرف می‌شود.

مدیر امور باغبانی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری رقم عسگری را یک رقم دیررس معرفی و بیان کرد: برنامه جهادکشاورزی این است که در خصوص انگور به سمت ارقام زودرس خارجی یا داخلی که بازارپسندی بهتری دارند، حرکت کند.

شیرانی گفت: مازاد انگور تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به کشمش و شیره انگور تبدیل می‌شود.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار