مسئول کانون تخصصی سلامت وابسته به دبیرخانه کانون‌های خدمت رضوی استان اصفهان، از ارائه تجهیزات و خدمات درمانی متنوع توسط خادمیاران رضوی و خیران به بیماران نیازمند کرونایی خبر داد.

مصطفی جعفری مسئول کانون تخصصی سلامت در اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان در خصوص تأمین تجهیزات درمانی بیماران بی‌بضاعت کرونایی، گفت: با همکاری تعدادی از کانون‌های محله‌ای خدمت رضوی و با مرکزیت کانون نذر امام زمان (عج) و همچنین خیران تعداد قابل توجهی کپسول اکسیژن و ملزومات آن، پالس‌اکسی‌متری، دستگاه اکسیژن‌ساز، دستگاه بای‌پپ تهیه و به صورت رایگان در اختیار بیماران نیازمند مبتلا به کرونا قرار دادیم به طوری که قریب به ۳۰ الی ۴۰ درصد نیاز کپسول اکسیژن استان را تأمین کردیم.

او افزود: برای هر کانون محله‌ای در شهر اصفهان حدود ۲۰ الی ۲۵ کپسول اکسیژن و برای تعدادی از شهرستان‌ها از جمله شهرضا، سمیرم، فریدن، نائین و ... هم در حد بضاعت، برای هر شهرستان حدود ۱۵ الی ۲۰ کپسول اکسیژن تهیه و به آن‌ها تحویل دادیم تا در اختیار نیازمندان قرار داده شود و همچنین در حاشیه آن محموله کمک‌های دارویی و ۶۰ عدد کپسول اکسیژن و دیگر تجهیزات پزشکی را برای شهر بِنت استان سیستان‌و‌بلوچستان ارسال کردیم.

مسئول کانون تخصصی سلامت در اصفهان در رابطه با چگونگی ارائه خدمات درمانی به نیازمندان خاطر‌نشان کرد: حدود ۳۰۰ خادمیار رضوی پزشک و پرستار در تخصص‌های مختلف داریم که در هر ماه بیش از ۴۰۰ الی ۵۰۰ بیمار نیازمند در سراسر استان اصفهان را ویزیت می‌کنند به صورتی که این بیماران بی‌بضاعت توسط کانون‌های محله‌ای و کانون‌های شهرستان‌ها شناسایی و به کانون سلامت معرفی می‌شوند و پس از گذراندن مراحلی با توجه به نوع پوشش بیمه‌ای فرد نیازمند در مراکز درمانی مربوطه به صورت رایگان ویزیت می‌شوند و در صورت لزوم، دارو، خدمات درمانی سرپایی یا بستری در بیمارستان و اعمال جراحی را نیز دریافت می‌کنند.

جعفری ادامه داد: به طور کلی کانون سلامت سعی در تأمین کلیه نیاز‌های درمانی بیماران بی‌بضاعت دارد که بخشی از هزینه‌های این امور توسط مددکاری و بخش دیگر را خیران تقبل می‌کنند که به منظور مشارکت در پرداخت هزینه‌های درمانی نیازمندان از طرف آستان قدس رضوی نیز، شماره شناسه‌ای اعلام شده است تا گامی دیگر در جهت رفع نیاز‌های درمانی مستمندان برداشته شود.

او در رابطه با اجرای برنامه‌های جهادی بیان کرد: تعدادی نیروی جهادی در بیمارستان‌ها به عنوان همراه بیمار مستقر کردیم که بیشتر از قشر روحانیون هستند تا علاوه بر کمک به کادر درمان، اجرای برنامه‌های فرهنگی از جمله برگزاری مراسم روضه‌خوانی در بخش‌های مختلف بیمارستان را بر عهده بگیرند و بیماران را از این فیض عظیم بهره‌مند کنند.

مسئول کانون تخصصی سلامت در اصفهان گفت: از جمله کار‌های جهادی دیگر که کانون سلامت در راستای پویش  «سقای تشنه‌لب دشت کربلا» انجام داد، توزیع ۵ هزار آب معدنی در بین بیماران بیمارستان‌های شهر اصفهان، شامل الزهرا، خورشید، کاشانی، عسگریه، عیسی‌بن‌مریم و ... بود.

جعفری در پایان گفت: از جمله اقدامات دیگری که برای مهار ویروس کرونا انجام دادیم، برگزاری جلسات هم‌اندیشی با حضور یکی از پزشکان متخصص خادمیار در زمینه ویروس‌شناسی بود که ایشان طرح‌ها و برنامه‌های آموزشی به منظور پیشگیری از شیوع بیماری کرونا را ارائه دادند و ما کلیه این برنامه‌ها به کانون‌ها و مساجد تحویل دادیم تا در اختیار مردم قرار گیرد.

انتهای پیام/ص

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار