کارگاه تولیدی مصیری حدود ۵ کیلومتر با نورآباد فاصله دارد، کارگاهی که با کمی جستجو متوجه شدم نان آور بسیاری از خانواده ها شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، پوشاک از جمله نیاز های اولیه و ضروری تمام مردم جامعه است که رفع این نیاز در گرو ایجاد کارگاه های تولید پوشاک است.

شیروان مصیری متولد ۵۳ در روستای نمونه و گردشگری سراب بهرام ممسنی، با راه اندازی تولید پوشاک، تولید عرقیات و پرورش طیور کارآفرین شد.او اکنون از کار آفرینان موفق و توانمند شهرستان ممسنی است که برای رفع این نیاز مهم رو به تولید پوشاک آورد.

از ابتدای کارآفرینی تا ورشکستگی و آغازی نو

شیروان مصیری  گفت: بعد از اینکه سربازی را تمام و ازدواج کردم، بالاخره باید برای خودم شغلی دست و پا می کردم و با جدیت تمام روزها و ساعت ها تحقیق و بررسی کردم تا اطلاعاتی به دست بیاورم که شهرستان ممسنی در حال حاضر به چه شغلی نیاز دارد.

 او بیان کرد: بعد از تحقیق و بررسی با توجه به نتیجه ای که به دست آوردم دریافتم که طراحی و دوخت و کار تولیدی یکی از نیازهای ضروری جامعه به خصوص شهرستان ممسنی است، در نتیجه سال ۱۳۷۷ شروع به دیدن آموزش های لازم در صندوق فرصتهای شغلی کرده و مدرک های مربوط را دریافت کردم و با تشویق خانواده، توکل بر خدا و با اراده قوی و پشتکار و وامی که گرفتم توانستم یک دستگاه چرخ خیاطی خریداری و شروع به کار کنم.

این کارآفرین پوشاک در ممسنی تصریح کرد: با مشقت های زیادی همراه بودم اما اجازه ندادم چیزی مرا به عقب بکشد و در سال ۱۳۷۷ به فکر راه اندازی کارگاه و شروع به توسعه ان کردم و همه چیز خوب پیش می رفت تا سال ۱۳۷۹ که مسوول خرید کارگاه خیانت در امانت کرد و چک هایی که به صورت امانی، بدون تاریخ و در وجه حامل برای خرید مواد اولیه تحویل گرفته بود را برگشت زد و ما ورشکست شدیم اما پرتوان تر و با انگیزه بیشتر و صد البته تجارب بیشتر از قبل ادامه دادیم و تا قبل از کرونا با ۱۵ نفر به صورت مستقیم و ۱۰ تا ۱۵ نفر به صورت پشتیبان  در خانه همکاری کردم که در حال حاضر به دلایل قابل تامل تنها ۵ نفر  به کار تولید مشغول هستند.

روایت چرخ‌هایی که از تکاپو افتاد

چرخ و قیچی‌های به جا مانده از کارگاه تولیدی پوشاک

اولین جایی از کارگاه که مصیری آن را به من نشان داد، رختکن افرادی بودی که در آن جا مشغول به کار بودند، وارد که شدم ابتدا با فضای تنگ و کوچکی مواجه شدم  که روبروی ما دوتا درب قرار داشت و یکی از درب ها رختکن خانم ها و دیگری برای آقایان بود.

از در سمت آقایان عبور کردیم و وارد فضای اصلی کارگاه شدیم، من فکر می کردم اگر به آن جا بروم زنان و مردان زیادی مشغول به کار هستند و صدای چرخ هایشان آهنگ دلنواز کارشان است، اما با صحنه ای دیگر روبه رو شدم، با چرخ های خاموش و صندلی های خالی!

وارد کارگاه شدم اما چراغ ها خاموش بودند و دیگر صدای آهنگ چرخ ها به گوش نمی رسید، کسی روی صندلی های خاک خورده که به گفته او زمانی براق و تمیز بود ننشسته بود.

 مصیری  ادامه داد: تاچندی قبل از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب تمام همکاران ما اینجا بودند و هر کدام کاری را بر عهده داشتند، به طور مثال یکی برش میزد، دیگری می دوخت و ان یکی هم اتو میزد.

بعد از بازدید از کارگاه خاک خورده با چرخ های خاموش و قیچی های روی میز مانده ازمحوطه کارگاه که نشان از خوش سلیقه بودن این کارآفرین داشت دیدن کردم که بیشتر به تفرجگاه واقامت‌گاه گردشگری شباهت داشت.

 راهرویی با درختان انگور که به محوطه، زیبایی دوچندانی می بخشید و  استخر و آبنما و آلاچیق و در آخر هم از دفتر فروش کارگاه او دیدن کردیم.

دفتر کارگاه اتاقی بزرگ در حدود ۱۰۰ متر بود که یک طرف آن سفارش مشتری های آقای مصیری دوخته و اتو زده قرار داشت و در سمت دیگر لباس هایی با ترکیب رنگ های متفاوت در قفسه های مغازه خودنمایی می کرد.

روایت چرخ‌هایی که از تکاپو افتاد

ثبات اقتصادی کشور، نیازمند حمایت از تولید داخلی

این کارآفرین پوشاک در ممسنی افزود: دارای گواهینامه طراحی لباس و مربی طراحی دوخت است که ۲۳ سال با اداراتی مثل زندانهای فارس و کهگیلویه بویر احمد برای آموزش زندانیان همکاری داشته و به صورت اآزاد ده ها کارآموز را در کارگاهش آموز داده و هنوز هم با آغوش باز از کسانی که تمایل دارند وارد حرفه خیاطی بشوند استقبال می کند.

او معتقد است که یکی از راه هایی که ما می توانیم به ثبات اقتصادی برسیم حمایت از تولید داخلی و تحقق شعار اقتصاد مقاومتی است که  بعضی از مسئولان ذیربط آن چنان که باید و شاید به این مهم توجه ندارند.

مصیری اضافه کرد: اقتصاد هر جامعه پویا یک طرح بوده و بر دو محور تولید و خدمات استوار است که اگر تولید را حمایت کنیم، خدمات رونق می گیرد.

این کار آفرین پوشاک در ممسنی اظهار کرد: خوب است که اتاقی به نام کارآفرینی  واشتغال در فرمانداری ها، بخشداری ها، دهیاری ها و حتی دفتر امام جمعه راه اندازی شود و کارگروه های اشتغال، سرمایه گذاری، تسهیل و رفع موانع تولید فعال شوند و با بازدید میدانی و حمایت عملی از واحدهای تولیدی برای محقق شدن شعار سال تولید، پشتیبانی ها ومانع زدایی ها تلاش دو چندان داشته باشند.

مدیر این واحد تولیدی در پایان گفت: چنانچه هر ممسئول یا اداره ای در سطح شهرستان ممسنی ۵۰ درصد از شعار سال(تولید، پشتیبانی ها و موانع زدایی ها) را تحقق ببخشید برای تمام کارکنان ان اداره، کت و شلوار به صورت رایگان هدیه می دهم.

منبع: فارس

انتهای پیام/ت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.