تغذیه یکی از موارد مهمی است که قبل و بعد از واکسیناسیون علیه بیماری کرونا باید به آن توجه ویژه شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،خلیلی، کارشناس ارشد تغذیه البرز در خصوص تغذیه در دوران واکسیناسیون علیه ویروس کرونا، گفت: مصرف شیر، میوه، تخم مرغ، لقمه نان و پنیر (همراه با سبزیجات مثل گوجه فرنگی یا خیار و ...) به عنوان صبحانه یا میان وعده قبل از تزریق واکسن کرونا توصیه می‌شود.

کارشناس ارشد تغذیه البرز افزود: مصرف مواد غذایی تازه میوه جات، سبزیجات، ماهی، آجیل و مغز‌ها به عملکرد بهتر سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند، زیرا التهاب کمتری در بدن ایجاد می‌شود.

خلیلی با اشاره به این که  مصرف ویتامین c می‌تواند خیلی کمک کننده باشد، گفت: حتی مصرف ویتامین D به صورت قرص‌های مکمل رژیمی می‌تواند خیلی حائز اهمیت باشد.

او افزود: مردم سعی کنند مواد التهاب زا مثل نمک و شکر را در برنامه غذایی خود کم کنند.

کارشناس ارشد تغذیه البرز با بیان این که حتما قبل و بعد از واکسیناسیون مقدار زیادی آب و مایعات بنوشید، گفت:  تامین آب بدن به میزان کافی قبل و بعد از تزریق واکسن کووید-۱۹ بسیار مهم است.

او افزود: مصرف مایعات کافی نه تنها سبب عملکرد بهتر بدن در شرایط واکسیناسیون می‌شود، بلکه از افت فشار خون در افرادی که معمولا ترس از آمپول و یا واکسن دارند نیز جلوگیری می‌کند.

خلیلی در این توصیه‌ها با تاکید بر این که زمان واکسیناسیون نباید ناشتا باشید، گفت: ممکن است زمان تزریق واکسن دچار سرگیجه یا افت فشار شده و غش کنید.

کارشناس ارشد تغذیه البرز افزود:بعد از ۲ هفته پس از تزریق دوز دوم تازه ایمنی در بدن ایجاد می‌شود.

او گفت: مصرف فست فودها، شیرینی جات، نمک و... باعث تضعیف سیستم ایمنی شده و می تواند زمینه را برای ابتلا به بیماری‌ها از جمله کرونا فراهم می‌کند.

انتهای پیام / ر. ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار