عبدالمجید خشنود معاون مالی و اداری دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بودجه دانشگاهها در دوران کرونا برای آموزشهای مجازی اظهار کرد: دانشگاههایی که در گذشته زیرساختهای کافی برای آموزش مجازی نداشتند در دوران کرونا با مشکلات جدی از نظر مالی رو به رو شدند.
او افزود: دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی به علت اینکه از گذشته دارای مرکز آموزشهای الکترونیکی بوده؛ بنابراین دارای زیرساخت و بستر مناسب مجازی است.
خشنود با بیان اینکه جمع محدودی از دانشجویان دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تا قبل از کرونا به صورت مجازی آموزش میدیدند تاکید کرد: بعد از شیوع بیماری کرونا که تمامی آموزشها برای همه دانشجویان مجازی شد قاعدتا باید زیرساختهای الکترونیکی را توسعه میدادیم، هم اکنون اولویت دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی از نظر هزینهای و عملیات اجرایی در دفتر فنی و بخش فناوری دانشگاه که زیرمجموعه معاونت پژوهشی است، دارای مرکز فناوری اطلاعات و زیرساختهای آموزش مجازی سخت افزاری و نرم افزاری هستیم.
این عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ادامه داد: در طول یک سال و نیم گذشته فعالیتهای گستردهای برای ارتقای سیستمهای نرم افزاری و سخت افزاری انجام داده ایم و میتوان گفت که بالاترین درصد تخصیص تجهیزات و تمهیدات خود را به همین بخش اختصاص داده ایم.
خشنود بیان کرد: خاصیت کار این است که وقتی هزینه اولیه را انجام دادیم، میتوانیم روی آن در آینده استفاده کنیم، حتی خیلی از دانشگاههای دنیا از گذشته تقویب زیرساختهای مجازی را انجام داده بودند، در صورتی که بیشتر دانشگاههای کشور در این زمینه عقب مانده بودند.
معاون مالی و اداری دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تاکید کرد: تقویت زیرساختهای آموزش مجازی باعث شد تا بتوانیم حتی بعد از دوران کرونا روابط بین المللی و کلاسهای گسترده را حفظ کنیم؛ گفتنی است که اولویت اول ما از نظر بودجهای و تمهیداتی و تجهیزاتی تقویت واحدهای زیرساختهای مجازی بوده اند.
خشنود درباره اختصاص بودجه مجلس به دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در سال ۱۴۰۰ گفت: بودجه اختصاص یافته به دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در سال ۱۴۰۰ شامل ۲۰۰ میلیارد تومان است، منتهی تخصیصی که از طریق سازمان برنامه و بودجه و خزانه کل کشور صورت میگیرد دارای شرایط مختلفی است که خیلی از دانشگاهها دچار آن میشوند؛ چرا که دارای مشکلاتی است.
عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی اضافه کرد: مشکل اصلی بودجه ۱۴۰۰ به دانشگاهها نوع تخصیص آن هاست، متاسفانه ما در ماههای مختلف تخصیصهای متفاوتی داشته ایم و خیلی از دانشگاهها در این زمینه دچار مشکلات جدی شده اند که باید به آنها رسیدگی شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/