به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه رستبیف مرغ را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید
مواد لازم
سینه مرغ ....۱ عدد
پیاز....... ۱ عدد
هویج نگینی و پختهشده...... ۱ عدد
نخودفرنگی پختهشده ..... یکدوم پیمانه
سوسیس رندهشده..... ۳ عدد
تخممرغ ....۱ عدد
زعفران، نمک و ادویه ...... به مقدار لازم
پودر پانکو....... به مقدار لازم
روشتهیه
ابتدا پیاز و مرغ را با غذاساز به صورت پوره درآورید، سپس تمام مواد (به جز پودر پانکو) را با مرغ پورهشده مخلوط کنید. روی تخته کار نایلون باز کرده و پودر پانکو را روی نایلون پخش کنید، سپس مخلوط مرغ را روی پودر پانکو قرار داده و به کمک نایلون حالت مورد نظر خود را روی مواد انجام دهید، هم میتوان به صورت گرد حالت داد و هم حالت سهگوش، ولی دقت کنید که پودر پانکو تمام سطح مواد را بپوشاند. ظرف مورد نظر را چرب کرده و به کمک نایلون رستبیف را به ظرف انتقال دهید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر از پیش گرمشده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید. در اواسط پخت دو بار غذا را برگردانید تا تمام سه طرف خوب سرخ و پخته شود. بعد از پخت و پس از این که کمی خنک شد برش زده و سرو نمایید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/