به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، سید حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان در حاشیه مراسم بدرقه تیم ملی والیبال ناشنوایان به مسابقات جهانی درباره توجه بیشتر به ورزش ناشنوایان، جانبازان و معلولین و بیماران خاص اظهار کرد: از همه رسانهها تشکر میکنم که به ورزش ناشنوایان اهمیت میدهند. از تیشه گران رئیس فدراسیون ناشنوایان و مربیان آنها تشکر میکنم که اردوهای خوبی را برای ورزشکاران ناشنوا برگزار میکنند. در آبان ماه نیز میزبان مسابقات تکواندو و کاراته ناشنوایان هستیم. قبلا هم ۲ بار از برنامههای این فدراسیون بازدید کرده ام و از امکانات و محدودیتهای این فدراسیون اطلاع کامل دارم.
او ادامه داد: ما در المپیکهای ۲۰۱۲ لندن، ۲۰۱۶ ریو و ۲۰۲۰ توکیو نتایج خوبی را کسب کردیم و در این المپیک از نظر کسب تعداد مدال نسبت به المپیک ریو کمتر مدال کسب کردیم؛ اما از نظر کسب مدال طلا در توکیو وضعیت بهتری داشتیم. ۲ سال و هشت ماه دیگر ما باید در المپیک ۲۰۲۴ پاریس شرکت کنیم و باید برنامه ریزی خوبی برای حضور در این مسابقات داشته باشیم.
او بیان کرد: کاروان پارالمپیک کشورمان با نام مقدس شهید سلیمانی به این مسابقات اعزام شد و نام این شهید در دهکده مسابقات پارالمپیک درخشید. این کاروان ارزشمند با روحیه معنوی و جهادی که حاصل زحمات کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیونهای مربوطه میشد، در این مسابقات شرکت و ۲۴ مدال کسب کرد که شامل ۱۲ مدال طلا ، ۱۱ نقره و یک برنز میشد. ۱۲ مدال طلا و ۱۱ مدال نقره یعنی کشورمان ۲۳ بار در فینال رشتههای مختلف مسابقات پارالمپیک حضور داشته و این نتایج ارزشمند است. ما در ۱۰ رشته در مسابقات پارالمپیک شرکت کردیم و در ۷ رشته صاحب مدال شدیم. فقط در رشتههای دوچرخه سواری، قایقرانی و بسکتبال با ویلچر مدالی کسب نکردیم.
سجادی گفت: ورزشکاران چند ماه در اردوهای تیمهای ملی و نهایتا ۱۰ سال در دوران قهرمانی هستند. بعد از این دوره خانواده تشکیل میدهند و مسئولیت اجتماعی میگیرند. بنابراین وظیفه من و سایر همکارانم این است که بعضی از رویهها را بهبود ببخشیم و باید تسهیلات جدیدی را در اختیار این ورزشکاران قرار دهیم. اگر ورزشکاران سالن، حقوق، پاداش و حتی تغذیه خوبی نیاز دارند وظیفه ما است این موارد را در اختیار آنها قرار دهیم. تیشه گران رئیس فدراسیون نیز به درستی درباره این نیازها صحبت کرد.
او افزود: کمیته ملی پارالمپیک، فدراسیون نابینایان و کم بینایان، فدراسیون ناشنوایان و فدراسیون بیماران خاص و هدف اصلی این فدراسیون تحت پوشش قرار گرفتن بیماران پیوند اعضا است. هر وقت که در مسابقات جهانی شرکت میکنند ما در این مسابقات مدالهای زیادی را کسب میکنیم. ما در ایران پا را فراتر گذاشته ایم و ورزشکارانی که دارای بیماری هایی مثل تالاسمی و هموفیلی هستند نیز تحت پوشش این فدراسیون قرار دارند. حتی چند سال پیش نیز کمیته بیماران سرطانی در این فدراسیون شکل گرفت.
سجادی در خصوص بسته بودن پیستهای اسکی کشور گفت: ما هفته آینده یک جلسه تخصصی در فدراسیون اسکی و ورزشهای زمستانی برگزار خواهیم کرد و آخرین وضعیت پیستها را از شرکت تجهیز و توسعه خواسته ام. من با این ورزش بیگانه نیستم، اما به دنبال گرفتن آخرین اطلاعات این رشته هستم تا مبنای تصمیم گیری شود و مطمئن باشید پیستهای اسکی از حالت فرسودگی، نا ایمن بودن وغیر استاندارد بودن خارج خواهند شد.
وزیر ورزش و جوانان در مورد وضعیت استقلال و اعتراض هواداران این باشگاه گفت: ما به اعضای هیئت مدیره هر ۲ باشگاه اعتماد میکنیم و به نظر هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس احترام گذاشتیم. در خصوص باشگاه استقلال هم من به نظرات و تصمیمات هیئت مدیره احترام گذاشته و خواهم گذاشت. درست است که این ۲ باشگاه دولتی بوده و در حال طی کردن مسیر خصوصی سازی هستند، اما من به شخصه اگر مدعی ام که یک مدیر ورزشی هستم باید به نظرات کارشناسی و مدیریتی اعضای هیئت مدیره احترام بگذارم.
او در مورد این که اینفانتینو، رئیس فیفا تاکید داشته است که اساسنامه فدراسیون فوتبال باید تغییر کند و یک نهاد غیر انتفاعی باشد، بیان کرد: فیفا گفته است که اسم نهاد عمومی باید حذف شود، چون فدراسیونهای ورزشی کشورمان نهادهای عمومی غیر دولتی محسوب میشوند. بر همین اساس مکاتباتی را با مجلس داشتیم که این موضوع اصلاح شود.
وزیر ورزش و جوانان در مورد جلوگیری از مهاجرت ورزشکاران افزود: با روسای فدراسیونها باید در این خصوص یک جلسه تخصصی برگزار کنیم و نظرات روسای فدراسیونها را بشنوم. این موضوع نیازمند یک تصمیم گیری جمعی است. این کار یک کار مشورتی است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/