به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اسامه بن لادن در سال ۲۰۱۱ و بعد از ۱۰ سال تلاش نهادهای امنیتی ایالات متحده به دنبال حملات یازده سپتامبر ۲۰۰۱، کشته شد. اما رهبر سابق القاعده از دستکم ۶ زنی که داشت فرزندان زیادی به جای گذاشته است.
گفته میشود که بن لادن دستکم ۱۹ فرزند دارد که عبارتند از:
۱- عبدالله بن لادن (متولد ۱۹۷۶)
۲- عبدالرحمان بن لادن (متولد ۱۹۷۸)
۳- سعد بن لادن (متولد ۱۹۷۹- فوت ۲۰۰۹)
۴- عمر بن لادن (متولد ۱۹۸۱)
۵- عثمان بن لادن (متولد ۱۹۸۳)
۶- محمد بن لادن (متولد ۱۹۸۵)
۷- فاطمه بن لادن (متولد ۱۹۸۷)
۸- ایمان بن لادن (متولد ۱۹۹۰)
۹- لادن بکر بن لادن (متولد ۱۹۹۳)
۱۰- رقیه بن لادن (متولد ۱۹۹۷)
۱۱- نور بن لادن (متولد ۱۹۹۹)
۱۲- علی بن لادن (متولد ۱۹۸۶)
۱۳- عامر بن لادن (متولد ۱۹۹۰)
۱۴- عایشه بن لادن (متولد ۱۹۹۲)
۱۵- حمزه بن لادن (متولد ۱۹۸۹- فوت ۲۰۱۹)
۱۶- خالد بن لادن (متولد ۱۹۸۸- فوت ۲۰۱۱)
۱۷- خدیجه بن لادن (متولد ۱۹۸۸- فوت ۲۰۰۷)
۱۸- مریم بن لادن (متولد ۱۹۹۰)
۱۹- سمیه بن لادن (متولد ۱۹۹۲)
عبدالله بن لادن کیست؟
عبدالله بن اسامه بن محمد بن عواد بن لادن ۴۴ ساله یکی از فرزندان پسر اسامه بن لادن است. او در دهه ۱۹۸۰ به دلیل عضویتش در مجمع جوانان مسلمان جهان در ویرجینیا که از دیرباز یک ارگان مرتبط با فعالیتهای تروریستی بوده و تحت نظارت اف بی آی قرار داشت، زیر نظر ارگانهای امنیتی قرار گرفت.
مدت کوتاهی پس از حملات یازده سپتامبر، یک مامور امنیتی متوجه ارتباطاتی بین خانه قدیمی عبدالله و ساختمانی که میزبان نشستهای این گروه بود و همچنین نزدیکی آدرس این خانه با آدرس مهاجمانی بود که به نیویورک و واشنگتن حمله کردند.
عبدالله بن لادن اکنون یک کسب و کار در جده، عربستان راه اندازی کرده و به شدت تحت نظر قرار داشته و امکان خروج از کشور را ندارد. بر اساس گزارش ها، عبدالله بن لادن هیچگاه فعالیتهای تروریستی پدرش را تقبیح نکرده و بعد از کشته شدن پدرش، از مقامات آمریکایی درخواست کرده بود مدرکی مستند دال بر کشته شدن پدرش ارائه شود.
سعد بن لادن کیست؟
سعد بن اسامه بن محمد بن عواد بن لادن یکی از اعضای فعال القاعده بود که در سال ۲۰۰۹ کشته شد. بدنبال حملات یازده سپتامبر، سعد به خاورمیانه گریخت و در سال ۲۰۰۲ در بمبگذاری یک کنیسه در تونس که به مرگ ۱۹ نفر انجامید مشارکت داشت. همچنین یک سال بعد، سعد در بمبگذاریهایی در عربستان سعودی و مراکش دخالت داشت، اما خانواده اش همواره مشارکت او در این عملیاتهای تروریستی را رد کرده اند.
در جولای ۲۰۰۹ بود که گزارش شد سعد بن لادن در حمله پهپادهای آمریکایی کشته شده است. در ابتدا منابع نزدیک به سعد بن لادن مرگ او را تکذیب کردند، اما نامههایی که در خانه بن لادن پیدا شد و همچنین ویدیویی که آیمن الظواهری رهبر بعدی القاعده در سال ۲۰۱۲ منتشر کرد، مرگ سعد را تایید میکرد.
عمر بن لادن کیست؟
عمر بن اسامه بن محمد بن عواد بن لادن ۳۹ ساله یکی از فرزندان اسامه بن لادن است که از القاعده بریده و اکنون کسب و کار خود را دارد. عمر مدعی است که از سن ۱۴ سالگی مجبور شده در القاعده حضور داشته، اما در سال ۲۰۰۰ و به خاطر اعتراض نسبت به کشتن غیرنظامیان از این گروه بریده است. در سال ۲۰۰۶، عمر بن لادن که تنها ۲۷ سال داشت با یک زن ۵۱ ساله بریتانیایی به نام جین فلیکس فرون اهل چشایر ازدواج کرد. این دو ماه عسل خود را در مصر گذرانده، اما مدت کوتاهی بعد در سال ۲۰۰۷ از هم جدا شدند.
این دو در سال ۲۰۱۵ اعلام کردند که به خاطر امنیت خود و خانواده هایشان اعلام جدایی کرده، اما در واقع هنوز با هم زندگی میکنند. همچنین این دو در دریافت ویزا برای عمر دچار مشکل شده بودند، زیرا فرزند بن لادن میخواست برای زندگی با همسرش به بریتانیا نقل مکان کند، اما با درخواست ویزای وی به خاطر بیم از تهدید وی برای امنیت عمومی موافقت نشده بود.
عمر بن لادن گفته است که میخواهد سفیر صلح بین مسلمانان و غرب بوده و مدعی شده رابطهای پیچیده و نه چندان خوب با پدرش داشته است. او در مصاحبه با شبکه ABC از کتکهای شدیدی که از پدرش خورده گفته و همچنین مدعی شده که آخرین بار در سال ۲۰۰۰ یا ۲۰۰۱ با پدرش صحبت کرده است.
حمزه بن لادن کیست؟
حمزه بن اسامه بن محمد بن عواد بن لادن که در سال ۲۰۱۹ کشته شد، ظاهراً قرار بود رهبری القاعده را پس از پدرش بر عهده بگیرد. گفته میشود که وی در هنگام مرگ در اواخر دهه سوم یا اوایل دهه چهارم زندگی خود بوده است. حمزه بن لادن خطرناکترین فرزند بن لادن به شمار آمده و بارها نشان داد که تمایلاتی به شدت تروریستی دارد؛ از جمله شعری که وی در سال ۲۰۰۸ نوشته و در آن گفته بود که باید نابودی آمریکا، بریتانیا، فرانسه و دانمارک تسریع شود. به همین خاطر بود که به او لقب «ولیعهد وحشت» داده شد.
گفته میشود که حمزه بن لادن در ترور بی نظیر بوتو نخست وزیر سابق پاکستان در سال ۲۰۱۷ دخالت داشته است. حمزه بن لادن در حمله به خانه پدرش در سال ۲۰۱۱ زخمی شده بود، اما در سال ۲۰۱۹ در اثر حمله هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی کشته شد.
منبع: روزیاتو
انتهای پیام/