انجیر، میوه‌ای محبوب در ایتالیا + فیلم

۲ هزار و ۴۰۰ هکتار زمین کشاورزی در ایتالیا به میوه انجیر، اختصاص داده شده است.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، کشاورزان ایتالیایی با کاشت انجیر در ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار زمین کشاورزی، سالانه بیش از ۱۱ هزار و ۳۰۰ تن انجیر، برداشت می‌کنند.

ایتالیا، پس از اسپانیا، دومین کشور تولید کننده انجیر در اروپا است.

 

 


بیشتر بخوانید


 

 
انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.